Filialchef Beijer Häggvik

Filialchef Beijer Häggvik

Är du en duktig och erfaren ledare som motiveras av operativ försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges mest framgångsrika bygghandelsföretag? I så fall läs mer nedan!

Vi söker nu en filialchef till Häggvik. Som filialchef blir din huvudsakliga arbetsuppgift att tillsammans med den lokala ledningsgruppen målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande försäljning, personal, marknadsföring och distribution - samt utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du ska utveckla, utvärdera och följa upp filialens arbete systematiskt och på ett hållbart sätt samt bidra till ständiga förbättringar. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar. Rollen har ett delvis operativt fokus och tillsammans med ett lag av säljare ska du skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du kommer ingå i den regionala ledningsgruppen där du genom samarbete med andra filialchefer bidrar till regionens och företagets mål och utveckling. Du ska arbeta för hög trivsel och engagemang inom filialen samt ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet på filialen.

Dina viktigaste uppdrag blir att:
  • Leda vägen där du bland annat ser till att det finns mål som visar riktningen för filialen och skapar förståelse för hur varje enskild medarbetare bidrar till organisationens framgångar. Du behöver förstå strategin samt planera och organisera ur ett långsiktigt perspektiv.
  • Driva resultat där du bland annat behöver fokusera på att ge en bra kundupplevelse samt stärka relationer med alla kunder och säkerställa att kundlojalitet uppmärksammas. Du behöver även säkerhetsställa att medarbetarna har en tydlig förståelse för resultat och bra prestationer samt se till att resultaten kommuniceras.
  • Inspirera andra där du bland annat främjar inställningen att allt är möjligt samt fokusera på att få alla medarbetare att känna stolthet och engagemang. Du behöver också uppmärksamma och rekrytera medarbetare med hög potential och skapa möjlighet att växa. Du behöver involvera medarbetarna i kommande förändringar.
Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Du har tidigare erfarenhet av att bygga ett professionellt nätverk och ha insikt i byggbranschen på nationell nivå. Ett krav är att du har erfarenhet av ledarskap och haft ansvar för budget och personal. Du behöver även ha god IT kunskap (MS Office). Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet från arbete inom bygghandel. Vi värdesätter ordning och reda, och det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Som person har du en förmåga att leda andra ledare att engagera andra samt skapa ett säljdriv. Du behöver också kunna tänka utanför boxen, vara driftig och serviceinriktad. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att skapa goda kundrelationer och en god gemenskap på filialen.

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Vi vill vara det absolut bästa alternativet för våra kunder och du blir en viktig person i vår framgång. Du kommer att ingå i ett team där ditt bidrag är viktigt. Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Häggvik.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland