Företagssäljare Beijer Häggvik

Företagssäljare Beijer Häggvik

Beijer Häggvik växer och söker nu ytterligare en företagssäljare till vår filial. För att passa i rollen tror vi att du bär på en hel hög ambition, resultattänk och branscherfarenhet. Du får chansen att vara del av ett företag med hjärta och engagemang för anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning

Som företagssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra kunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra företagskunder med målsättningen att skapa personliga och varaktiga relationer med såväl befintliga som nya kunder. I arbetsuppgifterna ingår kundmottagning i butik, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser mot såväl företagskunder som konsumenter.

För att passa i rollen
tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne. Beijer uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Rollen sätter krav på intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning och vi ser det starkt meriterande om du besitter byggteknisk kunskap samt erfarenhet av arbete i en liknande roll.

Vad erbjuder Beijer?

Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med hög trivsel. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort Häggvik. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval och intervjuer.

För övriga frågor kring tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, telefon 075-241 21 49.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.