Butikssäljare - inriktning yrkeskläder Beijer Häggvik

Butikssäljare - inriktning yrkeskläder Beijer Häggvik

Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning och har dessutom ett stort intresse för yrkeskläder? Perfekt! Som butikssäljare med fokus yrkeskläder blir du en nyckelkompetens på vår filial i Häggvik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butikssäljare till vår klädavdelning på filialen i Häggvik. Du kommer i huvudsak att ansvara för vår shop-in-shop butik med yrkeskläder. I rollen bemöter du våra företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken och svarar mot butikschefen.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att administrera order och offerter mot företagskunder
  • Hjälper du kunderna med att få rätt yrkeskläder, skor och personliga skydd
  • Driver och engagerar dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning och reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor samt skyltning
  • Hjälper du kunderna med nya och befintliga loggor
  • Arbetar du med profilering av yrkeskläder
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande och nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Kunnande inom andra språk än svenska kan ses som meriterande.

Du har tidigare arbetat inom butik eller med försäljning. Erfarenhet från att sälja yrkeskläder anses mycket meriterande.
Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete samt trivsel mellan kollegor.


Nästa steg


Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, placeringsort Häggvik, Sollentuna.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 072-143 96 69.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.