Butikssäljare Beijer Häggvik

Butikssäljare Beijer Häggvik

Är du en operativt driven butiksmedarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Häggvik söker nu en serviceinriktad butikssäljare till en heltidstjänst i butiken. Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Arbetsbeskrivning

Som Butikssäljare arbetar du huvudsakligen i kassan och bemöter våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare och företagssäljare även är en del av arbetet.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order och offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning och reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor


Vem är du
?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial ses som meriterande. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete och trivsel mellan kollegor.

Nästa steg


Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Häggvik.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare, Beijer Byggmaterial på 075-241 21 49.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.