Tekniker till Gunnebo

Tekniker till Gunnebo

Har du tidigare erfarenhet som Tekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT?

Vill du arbeta på ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega!

Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda:

Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valv rum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem. Kunderna finns primärt inom banker, detaljhandel, värdetransportbolag, offentliga och kommersiella byggnader, kollektivtrafik, samt industrier och andra platser med krav på hög säkerhet.

Gunnebo-koncernen har dotterbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavsområdet och Amerika samt distributörer på ytterligare 100 marknader. Företaget sysselsätter 4400 anställda.

Gunnebo är ett företag som är öppen för utvecklingsmöjligheter till sina kollegor där man tillsammans får vara med och påverka. Gunnebo har även ett förmånspaket som bland annat inkluderar friskvårdsbidrag, Rikskortet, Företagsupphandlade försäkringar.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som Tekniker är du ansiktet utåt hos Gunnebos kunder där du kommer fokusera på service, installation och underhåll inom området larm och kameralösningar (CCTV). Du kommer dagligen vara ute hos kunderna och säkerställa att kunderna får den service som efterfrågas.

Du ansvarar även för dokumentation av det arbete du gör hos kunden såsom installationsunderlag, ritningsunderlag och programfiler.

I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med dina kollegor såsom tekniker, säljare men också leda underentreprenörer som kan finnas till vår hjälp. Du kommer även rapportera till din närmsta servicechef som kommer finnas som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.

Resor sker i tjänsten och i denna roll får du räkna med att resa cirka en vecka/ månad.

Din profil:

Som tekniker hos Gunnebo Nordic kommer du vara ansiktet utåt hos kunderna, det är viktigt att du har en affärsförståelse och förståelse för kundens behov och kunna serva detta på bästa möjliga sätt. Rollen innebär både självständigt arbete och samarbete med olika parter i bolaget samt externa kontakter. Vilket innebär att du som person bör har lätt att samarbeta med olika människor. Vi ser även att du kan ta ansvar och fatta egna beslut.

Du har ett intresse för teknik och gärna inom nätverk och kameralösningar för att trivas i den här rollen.

Vi ser helst att ni har dessa kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning inom teknik eller IT
  • Tidigare erfarenhet som fälttekniker, gärna inom el/tele, nätverk/It och/eller inom CCTV och larm.
  • Körkort B
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
Känns det som detta är något som kan passa dig, sök direkt, urval sker löpande!

Övrigt:

Säkerhetsprövning kommer att tillämpas

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Gunnebos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av OnePartnerGroup.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se