Seniora hantverkare till GOveteran Norrort

Seniora hantverkare till GOveteran Norrort

Vi söker trevliga seniora hantverkare och snickare till Täby, Sollentuna eller Danderyd. Du bestämmer själv vad du vill arbeta med och hur mycket du vill arbeta.


Arbetsuppgifter:


Det finns uppdrag och behov inom det mesta inom hantverk runt hemmet samt även till företag. Det kan vara att bygga en terrass eller kompost, sätta upp en hylla, montera ett kök m.m. Om du även är intresserad av andra typer av arbetsuppgifter såsom trädgårdsarbete m.m. så finns det mycket att välja på.


Kvalifikationer:


Du ska vara händig, påhittig och ha egen erfarenhet och framförallt ett stort intresse av hantverk och snickarearbete runt hemmet. Du ska vara senior, gärna pensionär. Du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Det är en fördel om du själv bor i det i det område du är intresserad av uppdrag inom.


Vi erbjuder:


Vi erbjuder ett trevlig, flexibelt och varierande jobb med glada kollegor och bra vilkor. Anställningen är en timanställning. Du är försäkrad under uppdrag samt under resa till och från uppdrag. Vi har också en sak- och ansvarsförsäkring på våra uppdrag.


Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 4e augusti 2018, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Email Mejla GOveteran
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://goveteran.se/
Sista ansökningsdag 4 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOveteran är Sveriges första veteranbemanningsföretag grundat 2005. GOveteran vill verka för att tillvarata den erfarenhet och rutin som finns i vuxna generationer. GOveteran vill motarbeta fördomar och integrera åldrar. Vi jobbar för blandade åldrar och för mångfald.


Våra utvalda pensionärer har stor erfarenhet, passion och kunskap. Vi ser alltid till att matcha lämplig kandidat med de rätta kvalifikationerna för att utföra uppdraget. De jobbar alltid på sina egna villkor och jobbar för att de kan och vill.


Våra trevliga, ambitiösa och yrkesskickliga seniorer hjälper gärna privatpersoner och hushåll med att få ihop vardagen. Vi erbjuder hushållsnära ROT och RUT-tjänster inom bland annat städning, trädgårdsarbeten, barnpassning, målning, tapetsering och snickeriarbete.


GOveteran erbjuder även flexibla bemanningslösningar för företag och bostadsrättsföreningar. Vi åtar oss både engångsuppdrag och löpande åtaganden samt rekrytering och bemanning inom ett stort antal områden såsom fastighetsförvaltning, hotell och restaruang, kontor och administration, utbildning och pedagogik.


Vi på GOveteran innehar alla nödvändiga ansvarsförsäkringar, Fora/AFA-försäkringar, medlemskap och auktorisation i Almega/Bemanningsföretagen och medlem i Företagarföreningen. Så när du anlitar en GOveteran så vet du att allt utförs på ett seriöst sätt.