Självgående VVS-montör sökes till bolag i Stockholm

Självgående VVS-montör sökes till bolag i Stockholm

Är du utbildad inom VVS och intresserad av branschen? Är du ansvarsfull, självgående och tycker om att arbeta med frihet under ansvar? Välkommen in med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos vår kund arbetar du brett inom VVS och rörmontering i olika uppdrag. Stora delar av arbetet sker genom att installera VVS i nybyggda villor och inom olika renoveringsprojekt. Du kommer att arbeta med:
  • Installation av värmepumpar, golvvärme och bergvärme
  • Alla typer av VVS-arbeten inom nyproduktion
  • Rörmonteringar
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom VVS alt. motsvarande utbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom VVS
  • Körkort-B
Meriterande:
  • Tidigare arbetat med värmepumpsinstallationer samt nyproduktion
  • Säker Vatteninstallation
Som person är du ansvarsfull, positiv och intresserad av VVS. Vidare arbetar du självgående och är flexibel. Du tycker om, eller kan tänka dig att arbeta i ett mindre företag med frihet under ansvar och du slutför dina uppdrag på ett utmärkt sätt. Du har med fördel god fysik då det förekommer tyngre lyft i arbetet.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 07-16
Start: Oktober
Ort: Stockholm
Lön: 28 300 kr/mån
Kollektivavtal: Byggnads

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är baserad i norra Stockholm men utför arbete i hela Stor-Stockholm. Företaget utför alla typer av arbeten inom VVS och installerar exempelvis värmepumpar, bergvärme och golvvärme hos sina kunder. En stor del av arbetet är rörinstallationer i nybyggnationer. Bolaget är auktoriserat och har över 30 års erfarenhet från branschen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.