VVS-konstruktör till norra Stockholm

VVS-konstruktör till norra Stockholm

Är du en stjärna på CAD och vill inrikta dig mot VVS? Är du kommunikativ och kan hålla flera bollar i luften? Vi söker nu en VVS-konstruktör till ett öppet och förmånsrikt företag i norra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör kommer du att arbeta i CAD-miljö med att rita konstruktioner inom rörsystem, luftsystem, luftbehandlningssystem och driftkort. Du kommer att göra beräkningar inom transmission, energi och luftflöden samt göra kalkylarbeten för fastighetskostnader i ett tidigt stadie. I rollen kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Sollentuna tillsammans med 10 kollegor och arbeta i allt från stora till små projekt inom VVS.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ och har ett stort intresse för CAD.

Krav:
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning inom VVS eller energi och miljö.
  • Kunskaper inom CAD
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Körkort B

Villkor

Tillträde: Augusti 2018
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8h/dag, flextid
Ort: Stockholm

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-210 81 84
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett privat konsultbolag som står med ena benet i VVS-projektering och det andra i projektledning och installationssamordning. Företaget grundades år 2008 och har idag sina lokaler i Sollentuna. De är idag 10 anställda som alla har samma driv: att bidra till att integrera VVS-installationer i fastigheter i ett gott samarbete med andra aktörer.
Vår kund erbjuder en hemtrevlig arbetsplats där miljön är öppen och social. De har ett stort fokus på att man ska trivas på jobbet och gör därmed en del saker tillsammans, bland annat en resa per år.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.