Äventyrlig junior tekniker som gillar säkerhetsprylar?

Äventyrlig junior tekniker som gillar säkerhetsprylar?

Har du alltid haft lite förkärlek till häftiga prylar?

Vill du specialisera dig inom säkerhetsbranschen? Har du ett stort teknikintresse och väntar på att få chansen? Vill du bli en del av ett litet bolag med chans till mycket resor och utveckling utöver det vanliga? Då har vi rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker till detta bolag kommer du jobba med de häftigaste teknikerna inom videoövervakning, larmsystem och passersystem. Vår kund kan erbjuda varierande arbetsuppgifter, resor runt om i Europa, upplärning och utvecklig, samt riktigt häftig teknik. Arbetet är varierat men du kommer bland annat få arbeta med felsökning, installationer, driftsättning, service- och underhåll av integrerade säkerhetssystem med både passer-, larm- och videoövervakningssystem. Kunderna är större bolag som exempelvis, Spotify, Citibank och Goldman Sachs. Till en början kommer du att få utbildning och upplärning kring de olika systemen och du kommer få utföra jobben med en mer erfaren säkerhetstekniker vid din sida.

Din profil

De vi gärna ser att du har i bagaget:
  • Relevant utbildning inom ex. El, nätverk, elektroteknik eller teknik
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Någon form av nätverkserfarenhet
  • flexibel och positiv till resor!
Om du har något av nedan är det inte heller fel:
  • Databashantering
  • Kunskaper inom elektronik ex. svagströmselektronik
  • Kunskap inom PLC
Som person brinner du för teknik, du trivs med problemlösning och gillar att hitta lösningar. Du är en händig person som trivs med både skrivbordsjobb och arbete med hela kroppen. Du trivs i roller som ger dig mycket eget ansvar och har därmed driv och är strukturerad i ditt arbete. Du är social, flexiber och vill arbeta på ett mindre företag där det är högt i tak och du får möjligheter att ta dig hur långt som helst i din karriär om du bara vill!

Villkor

Start: Omgående
Ort: Kista

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med avancerade säkerhetssystem inom passagekontroll, inbrottslarm och videoövervakning. Företaget är unikt och framstående inom sin bransch och har stora kunder inom bland annat kärnkraft, investmentbanker och medicinföretag. Vår kund har nyligen fått två stora kunder som är Spotify och GoPro. Företaget har även nära samarbete med olika partnerföretag vid större installationer och arbeten. Du kommer sitta på kontoret i Kista tillsammans med andra dedikerade personer. Du erbjuds en karriär inom ett framstående bolag som kommer växa mycket framöver.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd direkt hos vår kund.