Fordonskonsult söker delgivningsman/transportör (heltid) samt en extra timanställd transportör i...

Fordonskonsult söker delgivningsman/transportör (heltid) samt en extra timanställd transportör i...Delgivningsman/transportör (heltid)

Vi söker nu för omgående anställning dig med körkortsbehörigheter som B, BE, C och CE samt med goda kunskaper om bilar och motorer. Du behöver även ett utvecklat kundfokus med en inbyggd vilja att alltid vilja göra ditt bästa! Arbetet innebär förutom transporter också hembesök hos företag och personer som kan vara under viss press. Du behöver därför besitta en hög social kompetens, vara lugn och representativ som person men samtidigt handlingskraftig och lösningsorienterad.

Vem är du?

Du arbetar kanske idag som bärgare, transportör, chaufför, eller kanske som delgivningsman men känner att du skulle vilja ha ett mer omväxlande arbete. Du stimuleras av att lösa, ibland ganska svåra, ärenden där det krävs det lilla extra för att nå ett önskat resultat. Du har förmågan att uppträda korrekt, lugnt och förtroendeingivande i ditt bemötande av våra uppdragsgivares kunder.

Vi söker även en extra timanställd transportör/bilförare

Vi söker också dig med minst B-körkort som ibland på ganska kort varsel kan följa med vår fast anställda personal ut på fältet vid bokade hämtningar avseende främst personbilar. Du är sedan behjälplig med att köra/transportera dessa till anvisad plats. Det kan också bli aktuellt att du följer med vår personal vid besök som inte är bokade. Även detta jobb ställer därför krav på hög social förmåga, ett inbyggt lugn och representativt sätt.

Vi kan dessvärre inte garantera ett visst antal timmar och tror därför att du idag är en yngre/pigg pensionär som vill dryga ut pensionen, kanske saknar du arbetslivet och de sociala kontakter som det innebär att vara en del av ett driftigt team som vill framåt. Du kommer utgå från vårt kontor i Sollentuna.

Övriga krav

Med hänsyn till det arbete vi utför så får du själv inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogdemyndigheten och du får ej heller förekomma i polisens brottsregister för våld, ekonomiska eller motsvarande brott. Begäran om utdrag kan bli aktuellt.

Ansökan

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2019-03-20. Urvalet görs löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Lewicki, regionchef på vårt kontor i Sollentuna på telefon 040-913209. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fordonskonsult

Fordonskonsult i Malmö bildades 1992 och hanterar idag ca 5000 obeståndsärenden per år åt Sveriges banker, finansbolag och större auktionsföretag. Sedan början av 90-talet har behovet av seriösa företag som kan administrera återtagsärenden vuxit och är idag större än någonsin.

Fordonskonsult utför betalningspåminnelser och återtar främst fordon men även entreprenad, jordbruks, skogsmaskiner och annan lös egendom. Vi gör också bedrägeriutredningar, brottsanmälningar och utför transporter både inom Sverige och utomlands. Hasse Lewicki som var med och grundade företaget för 27 år sedan är idag VD och ägare via Lewicki Holding AB. De senaste 5 åren har en geografisk expansion genomförts vilket innebär att Fordonskonsult idag är marknadsledande inom denna bransch. Omsättningen för innevarande räkenskapsår beräknas överstiga 18 miljoner och företagets värde består främst av 17 heltidsanställda, ett flertal timanställda, kontor i Sollentuna och mindre filialkontor i Mjölby och Vänersborg/Göteborg. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.fordonskonsult.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)