Filuren söker Förskollärare!

Filuren söker Förskollärare!

Vi söker en varm och professionell förskollärare, med stort engagemang i arbetet att låta omsorg och lärande bildar en helhet för barnet, varje dag. Förskollärarutbildning är ett krav.

Ditt ansvar utgår från Läroplanen för förskola Lpfö-18 - omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet,
  • planering och genomförande utgår från läroplanen och från det kunnande och de erfarenheter som barnen tidigare har tillägnat sig,
  • spontant uppkomna aktiviteter och intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner i förskolan blir en del av undervisningen, och
  • utveckla pedagogiskt innehåll och miljöer som inspirerar till utveckling och lärande och som utmanar och stimulerar barnens intresse och nyfikenhet samt håller kvar deras uppmärksamhet. (Ur Lpfö-18)
Vill du dela vår arbetsglädje? Vi på förskolan Filuren vill utöka vårt team med ytterligare en förskollärare till vår avdelning för våra yngsta! Vi söker dig, förskollärare som vill verka för att få världens viktigaste värden att växa. Filuren är en välfungerande förskola med ett stabilt arbetslag och en hög grad nöjda vårdnadshavare. Vi finns i Helenelunds centrum, nära både pendeltåg och bussar. Du leder tillsammans med ytterligare en förskollärare hela förskolas arbete. Du ansvarar särskilt för din avdelning, och har stort inflytande över den pedagogiska planeringen. Arbetet på Filuren har en tydlig struktur, vi arbetar med vårt prioriterade utvecklingsområde språkutveckling varje dag - vi arbetar med veckostruktur, undervisning som återkommer varje vecka som återkommer varje vecka - och fokusveckor - fördjupning inom vissa områden under vissa veckor. Det är ett arbetssätt som vi ser skapar stort engagemang hos både barn och vuxna. Till vår hjälp har vi våra Lärvänner, som utgår från förskolans Läroplan. Ta gärna del av vår verksamhet via vårt Instagramkonto @dibber_filuren Du ingår i förskollärarforum tillsammans med andra förskolor i enheten där vi planerar tillsammans och du får möjlighet att reflektera över ditt arbete med kollegor. Vi arbetar för likvärdighet och hög kvalitet. Undervisning är ett stort intresse hos dig och ditt engagemang finns i att åstadkomma hög kvalitet varje dag, i arbetet med barnen.

Intresse för och erfarenhet av arbete med språkutveckling för flerspråkiga barn är meriterande. Erfarenhet av att planera, utvärdera och analysera med hjälp av lärplattformen Unikum är ett plus. Du är strukturerad och ansvarstagande, kan motivera dina beslut utifrån förskolans uppdrag. Du är en pedagog som brinner för små barns lärande och välbefinnande, som bemöter barn, kollegor och vårdnadshavare med värme och professionalitet.
Mer info
Kontaktperson Jenny Enlund
Telefon 0739150066
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.