Däckmontör för tunga fordon sökes till Euromasters verkstad i Häggvik

Däckmontör för tunga fordon sökes till Euromasters verkstad i Häggvik

Nu förstärker vi vårt team i Häggvik med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Häggvik framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck för lastbil, buss, jordbruk- och entreprenadmaskiner. Som däckmontör gör du allt från däckskifte, montering, reparation och balansering i vår verkstad, på plats ute hos kund och med servicebil på väg.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete
  • Innehar B-körkort, C-körkort är meriterande
  • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
  • Känner dig bekväm med digitala verktyg och system
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och inleds med 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se