Orderadministratör för Eltek Power Sweden

Orderadministratör för Eltek Power Sweden

Vi söker en orderadministratör till vår kund Eltek Power Sweden i Sollentuna, Stockholm. Eltek är globalt företag som är världsledande inom kraftelektronik och energiomvandling. Vi söker nu dig som har minst 3års erfarenhet av en liknade roll inom logistik, vi vill även att du har en avklarad högskoleutbildning inom logistik eller företagsadministration (eller likvärdigt). Utöver detta vill vi att du har goda färdigheter inom större ERP-system (särskilt SAP) samt god svenska och engelska. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Med start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på 6 månader. Eventuell chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar 8.00-17.00.

Arbetsbeskrivning:

Här kommer du arbeta med att registrera kundordrar och skicka bekräftelser och fakturor till kunder samt att beställa inköpsordern från leverantören. I det här arbetet kommer du administrera stora delar av logistikkedjan, från fabrik till kund, där även lageradministration ingår. Att besvara interna och externa mejl kommer ingå i arbetsuppgifterna. På arbetsplatsen kommer du arbeta själv på orderadministrationen, men du har flera kompetenta kollegor inom bland annat administration och sälj.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Placera inköpsordrar hos fabriken och leverantörer och bland annat hålla koll på leveranstider samt se över kostnader och andra transaktioner. Även hantera och beställa transporter.
  • Se till att kundordrar överensstämmer interna policyer och kundavtal.
  • Ansvara för rapportering av import och export i företaget, även annan administrativ säljsupport.
  • Vara företagets kontaktperson gällande interna kontorstjänster (så som kaffemaskin, larm osv). Även ansvara för att beställa förbrukningsmaterial.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 3års erfarenhet av liknande arbete.
  • Avklarad högskoleutbildning inom logistik och/eller företags administration, eller likvärdigt.
  • Goda färdigheter inom större ERP-system, goda färdigheter inom SAP är ett krav.
  • Väldigt god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt och självständigt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att komma in i en ny roll och att ha många bollar i luften. Du har inga problem med att kommunicera (både på svenska och engelska) med kunder och leverantörer och är duktig på att driva igenom det som behövs. Du är en person som ser vad som behöver göras och löser de problem som uppstår. Annars är du en duktig administratör och ser detaljer. Låter det här som du? Då kommer du vara en mycket uppskattad hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ulrika Olofsson | ulrika.olofsson@randstad.se |
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har kunskap och färdigheter inom el och om du har arbetat i en liknande roll hos en grossist.