Försäljningschef till Elite Hotels i Stockholm och Uppsala

Försäljningschef till Elite Hotels i Stockholm och Uppsala

Försäljningschef till Elite Hotels i Stockholm och Uppsala

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något utöver att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Elite Hotels är ett entreprenöriellt företag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra.

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag.

Välkommen att utforska din nästa utmaning på Elite Hotels!

Att jobba som Försäljningschef
Som Försäljningschef kommer du att ansvara för att prospektera, boka möten, skicka offerter och skriva avtal. Därefter kommer man att förvalta nya, samt gamla kunder hos Elite Hotels. För att lyckas i denna roll behöver man trivas med att vara kreativ i sitt sätt att jobba. Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar. I denna roll ingår det inget personalansvar däremot kommer du att sitta med i Ledningsgruppen på hotellen du ansvarar för.

Vem är du?
Du som söker denna roll passar in på följande:
  • Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål
  • Gedigen erfarenhet inom b2b-försäljning
  • Du trivs att arbeta med både telefon, fysiska möten och mot långsiktiga relationer
  • Strukturerad och förstår vikten av det administrativa arbetet
  • Ansvarstagande, långsiktig och en vilja att utvecklas inom nya områden
Praktikaliteter:
  • Omfattning: 100% tillsvidare
  • Start: Omgående
  • Ort: Stockholm med veckovisa resor till vårt hotell i centrala Uppsala
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam Rekrytering & Bemanning och Elite hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Kraftsam.

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Amir@kraftsam.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (27 dagar kvar)