Legitimerad SFI-lärare till kvällskurs

Legitimerad SFI-lärare till kvällskurs

Nu söker vi en legitimerad och behörig SFI-lärare till en av våra kvällskurser på Eductus Sollentuna!

Eductus söker dig som har en god förmåga att samarbeta, är ansvarstagande och flexibel samt söker ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktigt.

Arbetsuppgifter

Som lärare i svenska som andraspråk är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med Skolverkets kursplaner och de anvisningar som finns inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna på vägen mot målet. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Du ska kunna möta våra elever både i närlärande men också genom vår lärplattform varvid ett digitalt kunnande är en förutsättning.

Formell kompetens/arbetslivserfarenhet
  • Vi söker helst dig som är legitimerad lärare med behörighet i svenska som andraspråk.
  • Du har erfarenhet av SFI och/eller grundläggande svenska som andraspråks-undervisning för vuxna.
  • Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det
  • Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt
  • Du är duktig på att organisera och van vid de administrativa delarna av en lärarroll och att själv planera din tid
  • Du motiveras av att stödja och leda människor
Det är meriterande om du talar flera språk.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är positiv, utåtriktad, flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer. Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang för ditt arbete och de människor du möter i ditt arbete.

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet.

Sista ansökningsdag

2022-12-04, intervjuer äger rum löpande.

Anställningsform

Deltid

Placering

Sollentuna

Tillträde

Omgående.

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rektor Britt Adenfelt: 0761-10 65 25, brittany.adenfelt@eductus.se
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster. Vi arbetar med utbildning inom SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt arbetsmarknadstjänster så som Rusta och matcha. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes och deltagares nästa steg i sikte.

Vår vision är 100% i jobb. För oss betyder det att jobb alltid ska vara slutmålet. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Där kommer våra utbildningar och arbetsmarknadstjänster in. Vi rustar våra studerande och deltagare på vägen mot jobb. Inom arbetsmarknad samarbetar vi också aktivt med arbetsgivare för att kunna matcha våra deltagare till jobb.

Nu letar vi efter en ny kollega som delar vår vision och söker en arbetsplats där steget mellan tanke och handling är kort. Känner du, precis som vi, att resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet är viktiga parametrar i ditt arbete? Då har du hittat rätt!

Eductus grundades 1991 och idag finns vi över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ca 300 anställda.