Mekaniker

Mekaniker

Vi söker en ny medarbetare på heltid. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innebär bl.a. att reparera och serva maskiner med bensin-, diesel- eller elmotorer, montering, leveranskontroller, lagerarbete, utleveranser, underhåll och skötsel av fastighet och fordon samt en hel del andra uppgifter som att packa paket, ta hand om inkommande gods, inventera, köpa in förbrukningsvaror mm.

EPOX Maskin AB är ett litet familjeägt företag med sex anställda. Vi importerar och säljer lätta bygg- och anläggningsmaskiner som vibratorplattor, stensågar, asfaltsågar, betongblandare, betongytfräsar mm.
Våra kunder är bygg- och anläggningsföretag, trädgårdsanläggare, maskinuthyrningsföretag, kommuner, kyrkogårdar m.fl. och de finns över hela landet.

Vi tror att en person som är duktig på att reparera mindre bensin- och dieselmotorer, bilar, maskiner och liknande och som har grundläggande elkunskaper samt är lättlärd och självgående, noggrann, händig, trevlig, har viss datorvana och som gillar att ha en blandning av arbetsuppgifter är vad vi behöver. Har du truckkort, kan svetsa, har tidigare erfarenhet av bygg- och anläggningsmaskiner eller av att jobba i ett mindre företag läser vi din ansökan med extra intresse.

Arbetet utförs normalt i våra lokaler, men emellanåt behöver våra kunder hjälp på annan plats vilket gör att vi ser positivt på att den sökande har B-körkort. Beroende på den anställdes förutsättningar kan tjänsten också innebära andra uppgifter, som att t.ex. att svara i telefon, ordermottagning mm. Eftersom vi är få anställda är det en förutsättning att alla är beredda att hjälpa till, trivs med och klarar varierande arbetsuppgifter och fungerar bra i gruppen.

Goda kunskaper i svenska och grundläggande i engelska underlättar arbetet och ger större möjligheter att utvecklas och ta sig an nya ansvarsområden, men för den som kan engelska och är lyhörd och motiverad att lära sig mer svenska är det inte nödvändigt att kunna allt från början.

Vi har öppet vardagar 8.00 till 16.30. Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidaretjänst på heltid, men deltidstjänst kan diskuteras om sådana önskemål finns. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning och kan tyvärr inte erbjuda flextid.

Våra hemtrevliga lokaler, som rymmer kontor, lager och verkstad ligger nära pendeltågsstationen i Norrviken, Sollentuna. På företaget finns djur. Det är därför viktigt att du som söker tjänsten inte är hundrädd eller allergisk mot pälsdjur. Eftersom vi har personal som är allergisk mot rök anställer vi inte rökare.

Tror du att du har rätt kompetens och tycker tjänsten verkar intressant skickar du din ansökan senast 2021-03-12 till platsansokan@epox.se.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kan dessa ställas till samma e-postadress. Har du frågor som inte kan tas skriftligt går det bra att kontakta Josefin Silverfur på telefon 070-688 50 25, helst 14-16.30 på vardagar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Silverfur
Email Mejla Josefin Silverfur
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Reperatör, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.epox.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EPOX är ett familjeägt företag som sedan 1972 levererat bygg- och anläggningsmaskiner till små och stora användare över hela landet. Vi är
svensk generalagent för några av världens bästa kvalitetsfabrikat. Hos oss hittar VON ARX, MIKASA, IMER, SCHWAMBORN och WIMAG, men vi hjälper dig även med ORIT, FORT, LESCHA och SIMA.

Vi lagerhåller maskiner och redskap för fräsning, blandning, packning, sågning, lyft och pumpning i Sverige och har dessutom många delar till ROBIN/SUBARU, HONDA, HATZ och YANMAR bensin- och dieselmotorer. Egen serviceverkstad i Sollentuna, för egna och andras fabrikat.