Specialpedagog till Dibber International Sollentuna

Specialpedagog till Dibber International Sollentuna

Specialpedagog till Dibber International Sollentuna sökes!

Arbetsuppgifter
I din roll bidrar du med det specialpedagogiska perspektivet i allt arbete på skolan. I ett nära samarbete med pedagoger i skola och på fritidshem kartlägger, förebygger och undanröjer du hinder för lärande på organisations-, grupp- och individnivå.

Det huvudsakliga målet är att utveckla tillgängliga lärmiljöer för alla våra elever. Med din specifika kompetens medverkar du till stödinsatser är inkluderande och leder till ökad måluppfyllelse. I tjänsten ingår att undervisa i mindre grupp, att handleda och stödja elever med olika pedagogiska utmaningar både på individ och gruppnivå, samt att stötta pedagogerna och samordna den specialpedagogiska verksamheten på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog som vill vara en del av skolans elevhälsoteam där vi fokuserar på det främjande och förebyggande arbetet.

Även du som är utbildad speciallärare kan vara aktuell för tjänsten.

Personliga egenskaper
  • Du är trygg och erfaren i att stötta och handleda personalen inom olika specialpedagogiska frågor.
  • Du är van att använda många olika kartläggningsmaterial och metoder för analys av elevernas behov.
  • Du kan planera och leda arbetet med kartläggningar och utredningar av elevers behov av särskilt stöd och fungera som stöd i implementeringen av insatser på såväl individ-, grupp- som skolnivå.
  • Du har goda kunskaper om digitala verktyg och andra kompensatoriska hjälpmedel som du för vidare till våra pedagoger.
  • Du arbetar systematiskt utifrån data och resultat.

Vi erbjuder

Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!

Dibber står mitt i en intensiv och spännande utvecklingsfas. Som anställd inom Dibber ges du goda möjligheter att påverka utvecklingen och arbetet framåt bland annat genom att ingå i ett nationellt nätverk med samtliga Dibbers specialpedagoger.

Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.