Vi söker dig som är grundlärare i fritidshem/fritidspedagog

Vi söker dig som är grundlärare i fritidshem/fritidspedagog

Du är utbildad grundlärare i fritidshem alternativt fritidspedagog
Du ska vara väl insatt i läroplanens mål och kunna förvekliga dem i vardagen, tillsammans med dina kollegor
Du brinner för att hjälpa barn att utvecklas, bli trygga, kreativa och nyfikna
Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är engagerad, flexibel, initiativrik och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter
Du ska ha en god pedagogisk förmåga i ditt arbete med eleverna
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Planera och genomföra undervisning och aktiviteter under hela skoldagen
Ha en god förmåga när det gäller att skapa goda relationer till elever och låter eleverna delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje
Planera, genomföra och utvärdera fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument
Tillsammans med övriga pedagoger arbeta aktivt med skol- och Fritidsutveckling för att få en högre måluppfyllelse
Att i den dagliga verksamheten stötta elever i behov av extra stöd.

Nu söker vi en Grundlärare fritidshem/Fritidspedagog till Norra Strandskolan i Sollentuna
Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.

Och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt fritidshem till att bli ännu bättre!
Som Grundlärare fritidshem/fritidspedagog medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna. Du vill arbeta för att fritids och skola ska ha ett nära samarbete. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att eleverna känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Norra Strandskolan är en liten och fin grundskola F-9 med ca 250 elever. Den ligger fint belägen i Rotebro, Sollentuna med fina naturområden kring skolan. På skolan har vi trevliga elever och ett gott klimat. Det är en fin stämning i personalgruppen, ett utvecklat kollegialt samarbete och mycket skratt. Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med och utveckla vårt fritidshem.

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskild individ. Du lyssnar och är lyhörd för det eleverna vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen ska du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.
Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Lärare, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.