Dibber-rektor sökes!

Dibber-rektor sökes!

Som rektor på Dibber Norra strand får du ett tydligt uppdrag som ställer krav på ditt pedagogiska ledarskap samt kunskap om hur goda organisationer och strukturer skapas. Du förväntas styra och leda skolan på ett ur alla perspektiv långsiktigt och hållbart sätt.
Du leder och styr de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. I ditt uppdrag ingår också att bygga nätverk och samarbete mellan skolan och lokala företag samt föreningar. Du kommunicerar med kommun och myndigheter i allt som rör verksamheten.
Du har stor möjlighet att tillsammans med personalen sätta prägel på skolan samtidigt som du är del i en stark organisation med erfarna och kloka rektorskollegor.

Är du en engagerad, relationsdriven och målmedveten ledare som vill göra avtryck? På Dibber Norra strand kommer du till en bra skola, en personalgrupp med hög andel behöriga och engagerade medarbetare samt fantastiska elever. Här finns alla möjligheter att under ditt tillitsfulla och tydliga ledarskap ta skolan till nya höjder!

Skolan ligger naturskönt vid sjön Norrviken i norra Sollentuna och har välutrustade lokaler för samtliga skolämnen samt en trevlig och uppskattad utemiljö. På skolan går idag ca 250 elever i åk f-9.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet från grundskola. Kunskap om förändringsledning och erfarenhet av att driva skolutveckling ser vi som meriterande. Som ledare är du stabil, tydlig och modig och du söker dig till ett sammanhang där du blir utmanad och får leda arbetet med att skapa något du tror på. Du är relationsskapande och tror på kraften i samarbete - det både när det kommer till din personal, vårdnadshavare och elever. Vi söker dig som är entreprenör och visionär; du ser möjligheterna samtidigt som du kan identifiera konkreta steg som krävs för att nå dit.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.