Grundskollärare 7-9 SO

Grundskollärare 7-9 SO

Vi söker dig som:

Har goda kunskaper, gärna lärarlegitimation inom SO-ämnena 7-9.

Gillar att ständigt utvecklas.

Har vana av att arbeta digitalt i Google Suite miljön samt använda datorn som ett kreativt verktyg.

Förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ta ansvar för gemensamma arbetsuppgifter i arbetslaget/organisationen.

God förmåga att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar.

Har en tro på att eleverna lär sig av att erbjudas en varierad undervisning, vilket hos oss betyder att man regelbundet använder naturen omkring oss som ett klassrum.

Har ett förhållningssätt som präglas av tilltro till elevens förmåga och en tydlig vilja att få eleverna att känna delaktighet.

Tjänsten:

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21/22 med möjlighet till förlängning. Du skulle tillhöra Silverbäckens arbetslag 7-9. Du skulle undervisa i ämnena samhällskunskap, religion, geografi och historia. Du skulle också dela ett mentorskap tillsammans med din närmsta kollega för ca 50 elever i åk 8.

Du skulle ha ansvar för dina ämnen och arbetar tillsammans med dina kollegor i arbetslaget för att eleverna ska kunna utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i arbetslaget och vi ser gärna att man arbetar integrerat med olika projekt/teman. Hos oss möter du studiemotiverade elever och ett tillåtande klimat där arbetsro är ett faktum.

Vi får världens viktigaste värden att växa.
Relationskompetens, digitalisering och utepedagogik- är detta faktorer som du tycker är viktiga för elevers utveckling och lärande? Passar dessa faktorer in på dig så kan du vara den vi söker!
Tycker du det är viktigt att få arbeta på ett kreativt sätt och med lärandet i fokus så kan du vara lärarvikarien för oss. Dibber och våra skolor växer och vi söker nu en vikarie som kan undervisa i SO från årskurs 7-9, på Silverbäckens skola. Silverbäckens skola:
Verksamheten är belägen i Silverdal, i södra Sollentuna, cirka 15 minuter från Sthlm C med pendeltåg. Enheten erbjuder unika och inspirerande lokaler samt en härlig och lekvänlig gård, väl anpassad till barns olika behov. Vi har nära till naturen och vi har en damm där vi kan utforska liv i vatten eller åka skridskor på vintern. Hos oss på Silverbäcken kan man börja som sexåring och gå ända upp till årskurs 9.
Vi har en härlig atmosfär och arbetar aktivt för att ge alla medarbetare och elever möjlighet till inflytande och delaktighet.

Vi är en skola som ligger i framkant vad gäller digitalisering och hos oss har eleverna haft digitala verktyg, 1 till 1, i många år. Vi använder även skogen som klassrum och vi har byggt upp en bra struktur kring vår uteverksamhet så att det ska vara enkelt att gå ut och ha lektioner.
Vårt fritidshem, som vi erbjuder upp till årskurs 6 fick 2018 Sollentuna pedagogpris och är en unik verksamhet som sticker ut och fångar elevers intressen och ständigt utvecklar deras förmågor. Dagtid arbetar fritidshemmets lärare kopplat till klasser med samverkan vilket i praktiken innebär att man delar grupperna så ofta det går. Fokus på fritidslärarnas undervisning är kopplat mot kapitel 1,2 och 4 i LGR11.

Flexibel Lösningsorienterad Driven Kunna samarbeta Vilja utvecklas tillsammans med dina kollegor
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.