2 supporttekniker

2 supporttekniker

2 supporttekniker till uppgraderingsprojekt!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget:

Vår kund Office IT Partner har behov av två stycken supporttekniker till ett uppgraderingsprojekt av IT-miljön hos flera olika förskolor. Uppdraget handlar om att åka runt till ett 60-tal olika förskolor och stötta användarna på plats, då de nyligen bytt IT miljö. Primärt kommer det handla om att hjälpa till med synkronisering av email i telefonen, inlogg i system osv. Det viktiga i det här uppdraget är att du är pedagogisk och har lätt för att anpassa din kommunikation efter användarens IT nivå.

Din bakgrund

Vi vill att du har minst 1 års erfarenhet i rollen som supporttekniker och är van vid att stötta användare på olika nivåer. Du är anpassningsbar, pedagogisk och ansvarsfull.

Krav:

Kunskap kring Office365
Kunskap kring iOS och Android
Körkort

Arbetstider

8-16 tisdag-fredag.

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta joanna.hansson@dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag.

Ort:
Stockholm (Främst Sollentuna och Täby)

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Start:
5/2-19

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.