Kaffeknappen söker kundansvarig med passion för kaffe

Kaffeknappen söker kundansvarig med passion för kaffe

Har du passion för kaffe och bygga relationer? Då är detta ett ypperligt tillfälle att få kombinera detta i rollen som kaffeansvarig hos Kaffeknappen. I rollen kommer du att möta många människor och bygga relationer i syfte att säkerställa att de har ett bra kaffesortiment på sina arbetsplatser. Detta ger dig ett stort ansvar för dina kunder samtidigt som du hamnar i ett team som gillar att ha kul tillsammans!

Arbetsuppgifter:

I rollen som kaffeansvarig kommer du att ha ansvar för kunderna inom ditt eget distrikt i Stockholm. Du kommer att vara ansiktet utåt och bygga relationer med kunder där du lär känna deras behov för att kunna anpassa deras sortiment på bästa sätt. Du levererar kaffe och andra produkter till kunderna, säkerställer att våra kaffemaskiner ser representativa ut och fungerar bra samt sköter försäljningen av ingredienser. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:
  • Vara ute hos kunder och leverera varor
  • Säkerställa kvalitet på kaffemaskiner såsom smaka av kaffe och justera inställningar
  • Försäljning av kaffe och andra produkter för att ge kunden ett bra sortiment anpassat för dem
För att lyckas i rollen får du en Baristautbildning samt löpande utbildning av våra produkter.

Övrig information

Omfattning: Heltid, 7-16

Placering: Arbetet utgår från Sollentuna men utförs i Stockholmsområdet, Stockholm

Start: Omgående

Lön: Grundlön + provision
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.convini.se
Sista ansökningsdag 5 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kaffeknappen startade 1994 och är sedan 2018 en del av Convini Sverige AB. Företaget präglats av en kultur som bygger på engagemang, glädje, hjärta och stolthet. Den familjära stämningen inom företaget går inte att ta miste på - vi är ett gäng som gillar att ha kul på jobbet och samtidigt ge våra kunder bästa tänkbara service. Kaffeknappen har marknadens mest högkvalitativa kaffeerbjudande och vill med sina kaffelösningar vara med och bidra till att medarbetare trivs och mår bra på jobbet.

Convini har idag ca 250 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi fortsätter att expandera och har idag över 3000 kundföretag och en omsättning på ca 550 miljoner. Dessutom tar Convini ett stort ansvar i miljöfrågor genom att bland annat certifiera våra varor, skänka överbliven mat till välgörenhet och miljöutbilda vår personal.

Vi söker dig som har:
  • Minst en gymnasial utbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då du kommer att kommunicera på dessa språk
  • B-körkort
Som person tror vi att du är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna, detta då du kommer vara ansiktet utåt mot våra kunder. Din känsla för service är därför ingenting man kan ta miste på, där du möter alla i din vardag med en positiv attityd och hjälpsamhet. Vi tror också att du är värdesätter kvalitet och är strukturerad i ditt arbetssätt.