Supporttekniker inom mobila IT-system

Supporttekniker inom mobila IT-system

Söker du efter en spännande tjänst inom support och har starkt teknik och IT intresse? Halda är ett IT-företag som utvecklar system för taxi och budbranschen samt erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gör ett bra arbete och som är mån om att ständigt utöka din tekniska kompetens. Låter det intressant? Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en supporttekniker till vårt kontor på Hammarbacken i Sollentuna.

Som supporttekniker kommer du dagligen hjälpa företagets kunder med deras tekniska problem. Halda har flera system inom t ex. trafikledning, bokning och ekonomi (fakturering / avräkning) som du kommer att arbeta med.

Tjänsten passar dig som söker efter en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. För rätt person finns det möjligheter att på sikt ta över projektansvar för leveranser.

VI SÖKER DIG SOM HAR:
  • Lust och förmåga att med en positiv attityd, hjälpa våra långsiktiga kunder att maximalt utnyttja våra produkter.
  • Förmågan att arbeta både självständigt och i grupp med många uppgifter parallellt.
  • Mycket goda kunskaper inom Windows operativsystem, (både server och klienter) samt Office 365.
  • Goda kunskaper inom support och hantering av MS SQL Server 2012 / 2016
  • Goda kunskaper om webblösningar, t ex IIS och Azure Web App
  • Behärskar svenska och engelska på en mycket god nivå då du dagligen kommunicerar med både kunder och leverantörer.
Som person är du energisk och har en stor egen drivkraft. Du är en positiv lagspelare som har ett professionellt förhållningssätt till kunder, kollegor och uppdrag. Du kan strukturera och planera dina arbetsuppgifter och gillar att arbeta med långsiktig och relationsskapande support. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan förmedla information på ett pedagogiskt sätt. Du drivs av utvecklingsmöjligheter och älskar att arbeta med service och teknik.

ANSÖKAN OCH MER INFORMATION
Rekryteringen hanteras av Compass i Stockholm och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta
Jan Bonnevier på 070-861 85 61 och jan.bonnevier@compass.se för mer information.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Halda är ett ledande företag inom mobila lösningar för fordon. Halda AB har 13 medarbetare i Sollentuna och inom gruppen totalt (Semel Group) finns 55 medarbetare i tre länder. Semel Group omsätter ca 130 MKr. Merparten av företagets kunder finns i Norden och de ställer extremt höga krav på kvalitet och funktionalitet och då Haldas system många gånger är nyckeln i deras operativa verksamhet med drift 24/7 är kravena på support mycket höga.
Mer info
Kontaktperson Jan Bonnevier
Telefon 070-861 85 61
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov (53 dagar kvar)