Om företaget

Gymnasieskola med yrkesprogram

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en central person i elevhälsoteamet där du får möjlighet att vara med och utveckla elevhälsoarbetet tillsamman med dina kollegor i elevhälsan. Tillsammans med rektor driver du de specialpedagogiska frågorna och planerar de specialpedagogiska insatser eleverna har behov av för ökad måluppfyllelse.

I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I din roll som specialpedagog kommer du även att handleda och coacha kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren specialpedagog och har god förtrogenhet med gällande styrdokument. Du gillar utmaningar och att kunna göra skillnad för den enskilda eleven! Självklart ser vi även positivt på sökande som är speciallärare och känner sig lockad av innehållet i denna tjänst.

Som person är du strukturerad, trygg och stabil med en varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan på ett strukturerat sätt arbeta med de specialpedagogiska frågorna på skolan. Du har lätt att skapa goda relationer med elever och kollegor och tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess.

Visst är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Elevhälsa. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein eller Rasmus Larsson.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se