Skoladministratör

Skoladministratör

Om företaget

Vår samarbetsskola är ett mindre gymnasium där personal och skolledning arbetar nära varandra och beslutsvägarna är korta. Samtliga program på skolan är teoretiska och skolan ingår i en stor koncern med goda karriärmöjligheter för personalen. För dig som anställd väntar helt enkelt en modern arbetsplats där du både får utvecklas och ha inflytande i ditt och skolans arbete. All personal har även förmåner i form av: friskvårdsbidrag, personalrabatter och tjänstepension.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör på skolan är du spindeln i nätet, det vill säga den som sköter flera olika kontakter och ansvarar för olika typer av rapporteringar och administrativa uppgifter. En vanlig dag kan bland annat bestå av att elevadministration i SchoolSoft, UEDB och rapportering till CSN. Men också att rodda i frågor rörande beställningar, leverans av skolmat eller sköta kontakten med kommuner. Det är viktigt att du är lättlärd och snabbt kan sätta dig in i olika skoladministrativa program.

Tjänsten är tillsvidare på deltid om 50 % med tillträde omgående. För dig med rätt kompetens går tjänsten att kombinera med cirka 30 % biträdande rektor eller 50 % lärare i psykologi eller sociologi.

Din profil

Vi söker dig som är administratör ända ut i fingerspetsarna! Du är noggrann och driven, samt van att arbeta självständigt och strukturerat och du kan hitta egna lösningar i ditt arbete. Du ser inga problem med att arbeta flexibelt, till exempel om dina arbetsuppgifter förändras över dagen. Att vara serviceinriktad och ha flera uppdrag i gång samtidigt är någonting som du hanterar. En stor fördel i arbetet är om du har goda kunskaper i Excel. Meriterande är tidigare erfarenheter av skoladministration, gymnasieintagning och administration på gymnasiet.

Visst är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Sollentuna
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu