Fastighetstekniker till Norrort

Fastighetstekniker till Norrort

Om tjänsten

Är du en driven fastighetstekniker som vill ta nästa steg i karriären? Just nu söker Caverion i Sollentuna nya medarbetare till ett härligt gäng.
Vi söker en ansvarsfull och driven fastighetstekniker med inriktning fastighetsdrift till våran enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Som fastighetstekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning inom fastighetsdrift. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.
För att arbeta som fastighetstekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som fastighetstekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.
I rollen ingår även
  • Se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen
  • Uppföljning och återrapportering
  • Planering av eget arbete
  • Utföra tekniska serviceuppdrag
Din profil
  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
  • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
  • B-körkort
Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 10 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss