MARKNADSCHEF TILL BYGMA

MARKNADSCHEF TILL BYGMA

Bygma är mitt i en expansiv fas och vi satsar ytterligare för att stärka vår position på den svenska marknaden. Som ett led i satsningen söker vi nu en ny Marknadschef med ansvar för vår e-handel. En roll som innebär en spännande möjlighet att kombinera strategiskt ansvar med uppgifter av en mer operativ karaktär.

Som Marknadschef är du ytterst ansvarig för Bygmas marknadsföring och kommunikation, vilket innebär ansvar för vår marknadsplan och marknadsbudget. Du driver och ansvarar för vidareutveckling vår e-handel, där vi just nu investerar och står inför en spännande nylansering. I din roll ingår även bland annat ansvar för Bygmas mediaplan, vår närvaro i sociala medier samt arbete med marknadskommunikation i butiksmiljön på våra anläggningar.

I rollen som Marknadschef utgör du en viktig del av Bygmas ledningsgrupp. Du har personalansvar för marknadsavdelningen med tre direktrapporterande medarbetare. Du agerar uppdragsgivare gentemot våra partners inom reklam, content, PR och webb.

Vi söker dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning marknadsföring, kommunikation/ekonomi
  • Erfarenhet av B2B-marknadsföring
  • God kunskap inom medielandskapet, med fokus på digital utveckling
  • Erfarenhet av motsvarande befattning, gärna inom handel eller kategorin byggvaror
Egenskaper:
För att lyckas i rollen är du målinriktad och har förmågan att prioritera rätt i syfte att skapa resultat. Du är initiativrik och driver gärna dina idéer och åsikter i syfte att vidareutveckla verksamheten. Du är en kommunikativ person som med en inkluderande approach har lätt för att skapa relationer och förtroende.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid med placering i Häggvik, Sollentuna. Resor förekommer i tjänsten.

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-chef Andreas Helander på tel. 0709-924262.Skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till ahr@bygma.se snarast möjligt, dock senast 2021-04-18. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 17 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,2 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S