Filialchef / COO till expansiva säkerhetsföretaget Finlarm

Filialchef / COO till expansiva säkerhetsföretaget Finlarm

Är ditt nästa steg i karriären en ledande roll på ett tillväxtföretag med höga ambitioner? Har du dessutom ett par års erfarenhet av ledarskap i en entreprenöriell organisation? Nu har du möjligheten att använda din expertis och göra stor skillnad i rollen som operativ ledare på Finlarm i Stockholm.

Om företagetFinlarm är ett fristående säkerhetsföretag som grundades år 1991. Sedan starten har de expanderat och har idag uppdrag från några av Storstockholms mest kvalitetsmedvetna säkerhetsköpare. Fokus är leverans av produkter och tjänster som ger deras kunder innovativa och kompletta säkerhetslösningar. De tar ansvarar för helheten; från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll.

Företagets gedigna erfarenhet och breda kunnande har lett till att de gått från att vara 12 anställda på ett kontor till 80 anställda på fyra kontor. Deras tillväxt fortsätter och vi har idag en omsättning på 125 mkr. Framtidsutsikterna är goda och de fortsätter att kontinuerligt förvärva bolag för att vara den kompletta säkerhetsleverantören. Bland annat äger Finlarm Nybergs Lås, Dalarnas Säkerhets System (DSS) och ProtectYou i Västerås.

Läs mer om företaget här: http://www.finlarm.se/

ArbetsuppgifterSom filialchef på Finlarm är du ansvarig för den operativa verksamheten i Stockholmsregionen och du rapporterar direkt till VD. Det är din uppgift att säkerställa leverans i det dagliga arbetet, se till att resurser är tillgängliga för att möta krav och hantera förfrågningar om nya projekt. Du har personalansvar för filialens 21 medarbetare som i huvudsak består av tekniker, arbetsledare och projektledare. Vidare är du ytterst ansvarig för kompetensutveckling, rekrytering och personalfrågor. Ditt primära fokusområde är det dagliga ledarskapet som syftar till att nå hög medarbetar- och kundnöjdhet.

I ditt operativa ansvar ingår även anbudsselektering, marknadsbevakning, prissättning av produkter och tjänster samt att utse projektledare till enskilda projekt.

Ditt ansvar innefattar även att utveckla verksamheten i enlighet med uppsatta mål i samråd med ledningsgruppen, vilken du ingår i. Din roll som filialchef präglas av utveckling och innovation då du ansvarar för att ta fram mål, budget, handlingsplan samt ansvarar för kontinuerlig uppföljning och rapportering.

Formella krav
  • Två till fem års erfarenhet i en ledande roll
  • Erfarenhet av att arbeta med projektledning
  • Akademisk utbildning, exempelvis civilingenjör
  • Entreprenadvana
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare, entreprenadingenjör eller kvalitetsansvarig
  • Tidigare roll med personalansvar
  • Erfarenhet från byggbranschen eller installationsbranschen
För att trivas i rollen är du nyfiken som person med ett genuint intresse av att leda och utveckla andra. Du har ett öppet förhållningssätt och trivs när du får möjlighet att motivera och stötta dina kollegor i både arbetsrelaterade och personliga utmaningar.
Med ditt engagemang skapar du struktur och ordning som leder till en effektiv verksamhet med kund och medarbetare i fokus.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.