Fältmekaniker / servicetekniker till EMS Group

Fältmekaniker / servicetekniker till EMS Group

Trivs du med ett varierat arbete? Gillar du att ha kontakt med kunder? Som fältmekaniker hos EMS Group erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter med frihet under ansvar samt får vara del av ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten.

Om företagetEMS Group erbjuder sina kunder ett komplett program av grävmaskiner och hjullastare till företag inom entreprenadbranschen. Deras mål är att alltid sätta höga krav när det gäller miljöpåverkan och de står för hög kvalitet och behovsanpassade produkter. För dem är det viktigt att deras kunder får en bra upplevelse från att de bestämmer sig för en maskin tills det att de hämtar ut den.

Företaget består av medarbetare som har lång erfarenhet av försäljning och service av entreprenadmaskiner. Själva kärnan i verksamheten är de välkända och välrenommerade Takeuchi och Hyundai men utöver det finns också produkter från Daemo. De erbjuder även sina kunder service, reparationer och reservdelar för att säkerställa att maskinerna har maximal tillgänglighet.

ArbetsuppgifterRollen som fältmekaniker innebär att du utför reparation, service och underhåll på EMS Group's produkter. Du åker på planerade serviceuppdrag samt agerar på akututryckningar vid behov. Uppdragen är av bred variation och kan innefatta både mekaniska reparationer till underhåll och service. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder där du agerar konsulterande i tekniska frågor, begär beställning av reservdelar samt dokumenterar och rapporterar genomfört arbete.

Din introduktion börjar i verkstaden i Sollentuna där du lära dig om de olika processerna. Därefter blir du tilldelad en handledare och får följa med en mer senior kollega på fältet för att komma in i rollen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning inom fordon eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Flytande svenska i tal och i skrift
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet inom tunga fordon, entreprenadmaskiner är meriterande.
För att trivas i rollen är du en praktisk lagd person som gillar att ha kontakt med människor. Du trivs med att vara på fältet och träffa kunder. I och med att du i din roll träffar olika människor har du god samarbetsförmåga. Du ser möjligheter i kontakten med kunder och strävar efter att leverera en service utöver deras förväntningar samtidigt som du är beslutsam och tydlig med vad du kan leverera. Vidare tar du ansvar för ditt eget arbete genom att planera och strukturera upp dina uppgifter så att du håller en hög kvalitet i arbetet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm (Stor-Stockholm och Mälardalen)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältmekaniker, fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker, mekaniker, reparatör, mekanik, hydraulik, fordon, grävmaskin, hjullastare, fordon, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, verkstad, industri, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Stockholm
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.