Project Manager E-Commerce

Project Manager E-Commerce

Rollen & funktionen

E-handels teamet på Beijer tillhör Commercial organisationen, med det gemensamma ansvaret att ständigt vara på tå och utveckla vårt erbjudande mot våra kunder. I rollen som Projekt Manager E-Commerce är din huvudsakliga uppgift att med kundnytta i centrum driva, utveckla, optimera och underhålla vår digitala affär både för vår primära målgrupp "hantverkarna" men också den projektorienterade konsumenten. I rollen rapporterar du till Head of E-Commerce som tillhör Commercial avdelningen. Med andra ord är kundnyttan en central aspekt av ditt arbete, och genomsyrar ditt samarbete med externa och interna kontaktytor. Samarbete och effektivitet mellan funktionerna på Beijer är även väsentligt för driften, utvecklingen, optimeringen och kvalitetssäkringen av vår digitala affär.

Ansvar:
 • Kravställa, projektleda och koordinera utveckling av ny funktionalitet både med interna och externa partners
 • Driva ständig förbättring och utveckling både i arbetssätt, system och ny teknik
 • Utveckla korsfunktionellt arbete med andra avdelningar så som IT, Sälj, Masterdata och Marknad
 • Säkerställa kvalitet i den utveckling som levereras
 • Rapportering, koordinering och uppföljning av fel
 • Dokumentation, uppföljning och analys
Kvalifikationer:
 • Gedigen erfarenhet av projektledning inom E-handel
 • Kunnig inom de vanligaste E-handelsplattformarna och dess kringliggande system
 • Erfarenhet av att arbeta agilt, gärna enligt Scrum modellen
 • Erfarenhet av olika typer av integrationer både med kund och externa leverantörer
 • Kunskaper/erfarenhet av BI-system, GA och ärendehanteringssystem
 • Kunskaper inom byggbranschen och/eller E-handel för B2B kunder är meriterande
Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att arbeta och driva webbteknik till kundnytta med toppkvalitet. Du är en person som trivs med att arbeta med struktur och noggrannhet och där du får använda din lösningsorienterade förmåga dagligen. Då vi är ett försäljningsinriktat företag, brinner du för affären och digitala lösningar specifikt. Söker du en utmaning och vill vara med i ett expansivt skede? Sök tjänsten idag och bli en viktig pusselbit för våra offensiva mål inom E-handeln.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Beijer Byggmaterial AB
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.