Regionsekonom till Beijer Byggmaterial

Regionsekonom till Beijer Byggmaterial

Detta söker vi
Beijer Byggmaterial är inne i ett mycket intressant skede av tillväxt och utveckling och behöver nu rekrytera en regionsekonom med ansvar för två till tre regioner. Brinner du för redovisning och vill du vara med på Beijer Byggmaterial fortsatta tillväxtresa? Vi ser att du har minst fyra år relevant erfarenhet där du arbetat självständigt i liknande roll. I rollen hos Beijer har du möjligheten att kunna påverka och driva ditt arbete samtidigt som du är en del av ett trevligt team. Då ska du fortsätta läsa!

I rollen kommer du att vara en viktig medlem i ett team på cirka 10 personer och rapportera till redovisningschefen. Tjänsten är placerad på Beijer Byggmaterials nyrenoverade servicekontor i Häggvik, Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Löpande redovisning, avstämningar
  • Hantering av moms och skatt
  • Behjälplig vid bokslut
  • Kontakt med partners och filialer
  • Utveckling av processer och rutiner
Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Du som person
För att trivas på Beijer Byggmaterial ser vi att du är en öppen person som tycker om att arbeta i en organisation i förändring. Vidare har du ett stort intresse för redovisning samt är noggrann, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en driven person som tycker om att vara med i förbättringsarbeten i ditt arbete. Du trivs med att ha flera kontaktytor samt att tillämpa ett servicetänk gentemot dina kollegor i organisationen.

Som anställd hos Beijer Byggmaterial erbjuds du stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en stor koncern, där det erbjuds möjligheter till utveckling inom såväl redovisningsteori och koncernredovisning som till redovisningsekonomens verktygslåda och projektledning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Beijer Byggmaterial med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem på telefonnummer 0730-73 18 66.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prodiem AB
Sista ansökningsdag Löpande (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland.

För mer information, www.beijerbygg.se