E-handelskoordinator Beijer Servicekontor

E-handelskoordinator Beijer Servicekontor

Beijer har sedan 2013 gjort en digitaliseringsresa som nu kommit in ett nytt skede. Det går bra nu och vår nuvarande E-handelsadministratör har tagit nästa steg inom organisationen och vi behöver därför utöka teamet med en ersättare. Denna roll är extremt viktig då den bygger länken mellan våra olika funktioner på vårt servicekontor, kundtjänst, byggvaruhus, och kunder, och genom det lyfta funktionens arbete till högre höjder. Härav ser vi att du som söker har exakt den mentalitet som vi bär på, att sträva efter att bli lite bättre varje dag. Här krävs alltså en doer-mentalitet utöver det vanliga. Är det du?

Beijer erbjuder

Du tillsammans med övriga i e-handelsteamet arbetar tight ihop och er gemensamma faktor är att hjärtat slår för e-handel. Du kommer i rollen ha huvudfokus på optimering av webborderflödet med målet att öka konvertering och driva förbättringsförslag för bästa effektivitet och kvalité från lagd order till leverans, fakturering och ev. returhantering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkerställa en kundnöjdhet i topp-klass genom att utbilda, stötta och hjälpa vår externa kundservice samt våra byggvaruhus.
  • Utveckla/förbättra samt dokumentera processer och rutiner gällande webborder
  • Second line support på frågor/ärenden kring webborder
  • Utredning av felaktiga order och dess ekonomiska transaktioner
  • Hantera bedrägeriförsök och reklamationer
  • Agera brygga mellan våra kunder, byggvaruhus, ekonomiavdelning, logistikavdelning och kundservice.
Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta
, passionerade
och stolta
. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till chef för E-handel och blir en del av ett härligt, passionerat team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Några ord från ansvarig ledare:

"E-handelsavdelningen på Beijer har en kultur med högt i tak och nära till skratt. Vi är ett tight gäng med nära dialog, dels för att tempot är högt men också då vi alla brinner för E-handel och tillsammans strävar efter kontinuerlig utveckling för att alltid ligga i framkant"

Vem söker vi?

Vi söker dig som beskrivs som en problemlösare med skinn på näsan. Du är handlingskraftig, stresstålig och är noggrant lagd. Du tar för givet att man kan glädjas åt bra resultat, men blir aldrig nöjd. Det finns alltid rum för förbättringar. Troligen är du den som kommer med förslag och inputs som inte bara påverkar ett steg framåt, utan flera steg framåt. Samarbetet är a och o för dig, och att agera den där spindeln i nätet är helt klart din grej. Din energi och drivkraft sprider nämligen sig. Du tar mer än gärna an dig en utmaning och ser möjligheter snarare än problem i nya situationer. Här händer nya saker varje dag, vilket passar sig perfekt.
För att vara aktuell för denna roll ser vi att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi och/eller digital handel. Meriter med plus i kanten? Erfarenhet ifrån arbete med e-handel och gärna med arbetsuppgifter inom order/kundservice. Extra plus är erfarenhet/kunskap i IBM/HCL Commerce, Trygg och Qlikview Om inte, lär vi dig.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Carina Erlandsson, E-handelsansvarig carina.erlandsson@beijerbygg.se eller Denise Nilsson, HR specialist denise.nilsson@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Beijers servicekontor i Sollentuna. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.