Butikssäljare Kläder/ Skyddsutrustning

Butikssäljare Kläder/ Skyddsutrustning

Butikssäljare med Klädansvarig/PSU-säljare Beijer Häggvik

Är du en serviceinriktad och driven säljare med kunskaper inom arbetskläder och personligt skydd. Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Butiksteamet i Häggvik söker nu en serviceinriktad butikssäljare till vår nya satsning inom arbetskläder och Personligt skydd, till en heltidstjänst i butiken. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som butikssäljare blir du en del av ett härligt butiksteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock samt upphängning av varor samt skyltning
  • Hjälper du kunderna med att få rätt yrkeskläder, skor och personliga skydd
  • Hjälper kunderna med nya och befintliga loggor
  • Arbeta med profilering av yrkeskläder
Vem söker vi?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav för tjänsten är:
  • Erfarenhet av butiksarbete
  • Systemvana
Erfarenhet från att sälja arbetskläder/personligt skydd anses meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta butikschef Jimmy Siljeby på mail jimmy.siljeby@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Häggvik med tillträde omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.