System Analyst till BMW Financial Services

System Analyst till BMW Financial Services

Om rollen och dina ansvarsområden
 • Systemägare av CRM och MyPages
 • Driva kravarbetet i utvecklingsprojekt, både mot interna och externa användare i Sverige, Norge och Danmark
 • Styrning av utveckling mot systemleverantörer
 • Ansvar för systemunderhåll, incident- och problemhantering
 • Planering av uppgraderingar och produktionssättning
 • Följa upp SLA och fungera som kravställare mot systemleverantörer
I rollen som System Analyst har du stort ansvar för BMW Financial services CRM system och MyPages. Meriterande är att du tidigare arbetat i finansbranschen, samt har arbetat agilt. Vi är på en resa att ändra en del av affärsmodellen varför intresse för IT projektledning/koordinering är ett plus.

Om dig vi söker
 • Akademisk examen inom IT, ekonomi eller systemvetenskap, alternativt likvärdig erfarenhet
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet av rollen som Systemförvaltare eller liknande roll
 • Vill leda projekt inom IT
 • Van vid att arbeta med integrationer
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
Detta är en bred tjänst, så det är viktigt att du kan konsten att strukturera din arbetsdag. Du kommer ha många kontaktytor, varför det är viktigt att vara en kommunikativ relationsbyggare. Vidare ser vi att du är självgående, analytisk och ansvarstagande. Rollen ställer krav på goda systemkunskaper, men även förmåga att förstå verksamhetens behov och kunna omsätta detta i värdeskapande IT-lösningar.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Detta är en rekrytering med anställning direkt hos BMW. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Victoria Tjernström
Telefon 08-525 01 800
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!