KAM Support Corporate Sales till BMW Northern Europe

KAM Support Corporate Sales till BMW Northern Europe

Om rollen och dina ansvarsområden
 • Arbeta med administration och B2B på lokal nivå
 • Stötta KAM och återförsäljare med att nå uppsatta mål
 • Engagera dig i lokala försäljningsaktiviteter för företagskunder hos återförsäljare
 • Arbeta med B2B mot internationella kunder på svenska marknaden
 • Analys och uppföljning av återförsäljarnas försäljningsresultat
 • Utveckla samarbetet med lokala återförsäljare
 • En del bearbetning av nya företagskunder
Som KAM Support inom B2B segmentet kommer du att ha en nyckelposition gentemot BMWs KAM-team, återförsäljare och företagskunder på den svenska marknaden. Du är med och driver försäljningsarbetet framåt i nära samarbete med KAM och återförsäljarna på lokal nivå. Du reser regelbundet i tjänsten för att vara mer närvarande och stötta återförsäljarna i att nå sina mål.

Om dig vi söker
 • Högskoleexamen inom försäljning eller annan relevant utbildning
 • Några års erfarenhet av administration och försäljning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Goda kunskaper i MS Office
För att lyckas i rollen är du en självständig och strukturerad person med god analytisk förmåga. Vi ser att du är en erfaren administratör med stort intresse för försäljning. Det är av största vikt att du har ett naturligt businesstänk och förstår vikten av att ge kvalitativ support till ditt team, återförsäljare och slutkunder. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga, är proaktiv och problemlösningsorienterad i ditt dagliga arbete. På sikt finns det god möjligheter att avancera till rollen som KAM Corporate Sales.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är en löpande konsultanställning via Jurek på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW! Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Victoria Tjernström
Telefon 08-525 01 800
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.