KAM Corporate Sales till BMW Northern Europe

KAM Corporate Sales till BMW Northern Europe

Om rollen och dina ansvarsområden
 • Arbeta med B2B på lokal nivå
 • Stötta återförsäljare med att nå uppsatta mål
 • Engagera dig i lokala försäljningsaktiviteter för företagskunder hos återförsäljare
 • Arbeta med B2B mot internationella kunder på svenska marknaden
 • Analys och uppföljning av återförsäljarnas försäljningsresultat
 • Utveckla samarbetet med lokala återförsäljare inom din marknad
 • En del bearbetning av nya företagskunder
Som Key Account Manager inom B2B kommer du att ha en nyckelposition gentemot BMWs återförsäljare och företagskunder på den svenska marknaden. Du driver försäljningsarbetet framåt och utvecklar försäljningsprocesser i nära samarbete med återförsäljarna på lokal nivå. Du reser regelbundet i tjänsten för att vara mer närvarande och stötta återförsäljarna i att nå sina mål.

Om dig vi söker
 • Högskoleexamen inom försäljning eller annan relevant utbildning
 • Några års erfarenhet av B2B från ett komplext bolag
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Goda kunskaper i MS Excel och databasanalys (Vroom) krävs
För att lyckas i rollen är du en självständig och strukturerad person med god analytisk förmåga. Vi ser att du är en erfaren företagssäljare med stark förhandlingsförmåga och kompetens inom B2B. Det är av största vikt att du har ett naturligt businesstänk och förstår vikten av att ge kvalitativ support till återförsäljare och slutkunder. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga, är proaktiv och problemlösningsorienterad i ditt dagliga arbete.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW! Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Victoria Tjernström
Telefon 08-525 01 800
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!