Data Quality Steward till BMW Northern Europe

Data Quality Steward till BMW Northern Europe

Om rollen och dina ansvarsområden
 • Arbeta med utveckling- och förbättringar av informationsresan och data strategin
 • Arbeta som en projektledare mellan IT- och affärssidan av BMW Northern Europe och supportfunktionen
 • Kvalitetssäkring av information i alla kanaler mellan olika avdelningar internt och externt (inom BMW Northern Europe och i tätt samarbete med BMW HQ)
 • Ansvara för datastyrning, dataauktoriseringshanteringen och data security och säkerställa prioriteringar av dataförfrågningar kring IT demand processen
 • Analys, dokumentering och uppföljning av informationsflödet i olika system
 • Data- och applikationsinventering
 • Utforma användarvänliga data- och säkerhetspolicyer (som fastställs genom centrala datastyrningsinitiativ) och skapa transparens inom BMW Northern Europe
 • Delta i IT projekt, utbildningar, workshops och utvecklingsprocesser inom Business Intelligence
 • Granska och styra dataförfrågningar både internt och externt
 • Rapportering, presentationer av analyser och framsteg inom området
I rollen som Data Quality Steward har du en nyckelroll i BMWs fortsatta utvecklingsresa. I denna roll arbetar du på Nordeuropeisk nivå med att säkerställa- och kvalitetssäkra information i alla kanaler. Du ser till att all information om BMWs produkter följer riktlinjer och policys i enighet med den nordeuropeiska strategin. Du fungerar som en expert inom området och har övergripande ansvar för system och information i alla flöden samt över alla marknader internt såväl som externt. Detta är en ny tjänst så du har möjlighet att sätta din egen prägel och växa in i rollen tillsammans med BMW.

Om dig vi söker
 • Högskolexamen inom relevant område
 • Minst 5års erfarenhet av Data Analysis, Data Quality eller Data Security
 • Arbetat i en komplex organisation med många kontaktytor både internt och externt
 • Tidigare erfarenhet av projektledande roll inom området i en internationell miljö
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och ett annat skandinaviskt språk
Som person är du självgående, driven och har ett gediget intresse för informationsområdet. Du är en strategisk, analytisk och kommunikativ person som inte har några problem med att presentera analyser och resultat inför ledningsgrupp. Du fungerar som BMWs expert inom området och kommer att arbeta i en viktig funktion med många kontaktytor både internt och externt. Vi ser att du är en businessorienterad person som tycker om at arbeta nära affären. För att trivas i rollen bör du ha skinn på näsan, vara en team-player och ha erfarenhet av att ha arbetat projektledande inom området.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar - inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är en rekrytering och placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. En del resande kan förekomma i tjänsten. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW! Vi går igenom urval under v. 30 och kommer träffa kandidater för intervju i början av augusti. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se
Mer info
Kontaktperson Victoria Tjernström
Telefon 08-525 01 800
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!