Säljkoordinator till BMW Group Northern Europe

Säljkoordinator till BMW Group Northern Europe

Om BMW Group Northern Europe

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com eller www.bmwframtid.se

Arbetsbeskrivning

För BMWs räkning söker vi nu en säljkoordinator för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Detta är en ny roll hos BMW, vilket innebär att du kommer att ha möjlighet att själv påverka utformningen av rollen och vara delaktig i effektiviseringen av arbetsprocesser.

Som säljkoordinator kommer du att ha en bred roll där du självständigt arbetar med säljadministration i form av uppföljningar, rapporteringar och transaktioner. I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt. Andra arbetsuppgifter som ingår är arbete kring upphandlingar, hantering av inkomna fakturor och administration kring ramavtal.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en bred, koordinerande roll och som trivs med att vara spindeln i nätet. Vi ser gärna att du har en förståelse för siffror och du ska vara en van användare i Office-paketet där dina kunskaper i Excel är mycket goda. Vidare ser vi att du är en van administratör som gillar att ha många bollar i luften. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person ska du vara en riktig doer som gillar att arbeta med problemlösning. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som trivs med att ha många kontaktytor. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, positiv och ansvarsfull person som gillar att arbeta brett med både återförsäljare och kollegor.

Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående och löper minst ett år framåt, med goda chanser till förlängning och utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbeta hos BMW.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Sollentuna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.