Seniora Lönekonsulter och Teamledare till Rotebro

Seniora Lönekonsulter och Teamledare till Rotebro

Vi på Azets erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö i en Senior roll inom lön. Hos oss har vi kunden i fokus och levererar alltid bra service. I Rotebro har vi team med hög team-spirit och engagerade chefer! Vill du bli en del av detta?

I rollen:

Hos oss ansvarar du för dina egna kunder där du säkerställer en proaktiv och lönsam leverans genom att arbeta utifrån Azets värderingar, processer, rutiner och IT-system. I konsultrollen har du stor variation på arbetsuppgifter och kunder.

Vi söker dig som:
  • Arbetat i 5 år med lönearbete
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal o skrift
  • Har goda kunskaper i Excel eller Google Sheets
  • Meriterande med kunskaper i lönesystemet Agda
Arbetet innefattar:
  • Lönehantering med deadlines
  • Kunddialog
  • Rådgivning
  • Felsökningar
  • Anpassningar i lönesystem utifrån lag- och kollektivavtalsändringar
Teamledarrollen:

Söker du tjänsten som teamledare hos oss kommer du även få möjlighet att jobba i tätt samarbete med din närmaste chef och gemensamt planera för gruppen. Du är ansvarig att fördela arbetet inom ditt team och stämma av med dina kollegor hur belastningen ser ut. Du är ett stöd till dina kollegor både arbetsmässigt och i kunddialogen.

Medarbetare på Azets:

För att trivas hos oss tror vi att du är en driven person som gillar förändringar inom automatisering och digitalisering. Du har en naturlig proaktiv approach och strävar efter förbättring och effektivisering av processer och rutiner både hos kunder och internt. Du bör även gilla att jobba i team och både lära och läras av dina kollegor.

Om oss:

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR. Vårt mål är att leverera en personlig upplevelse till våra kunder och medarbetare, både digitalt och genom personliga möten. Med över 6,500 hängivna medarbetare världen över, hjälper vi företag och organisationer i alla storlekar att nå sina mål.

Vi är ett modernt, väletablerat outsourcingföretag som värnar om worklife balance för våra medarbetare. Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom att kunna arbeta på kontoret men även hemifrån. På Azets ser vi till att du får en bra arbetsmiljö i hemmet såväl som på kontoret. Dessa roller är placerade i Rotebro.

Låter det spännande? Urval sker löpande och tillsättningen av tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor om jobbet kontakta rekryterande chef Linda Österholm på linda.osterholm@azets.com eller rekryterande chef Jessica Ahlström på jessica.ahlstrom@azets.com

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta dem via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se