Autoexperten söker en serviceinriktad Konsumentsupport/Offerthanterare

Autoexperten söker en serviceinriktad Konsumentsupport/Offerthanterare

Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en teamplayer med ett stort affärsmannarskap och gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? Autoexperten vill förstärka teamet och nu har du möjlighet att söka denna ansvarsfyllda tjänst!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att du arbetar med teknisk rådgivning kring Autoexpertens tjänster och produkter. Du arbetar med kundsupport, offerthantering och servicerådgivning inom fordonsbranschen både internt och externt.

Vi söker dig som gillar variation i dina arbetsuppgifterna. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och har en god kommunikation.

Arbetsuppgifter består bland annat av
  • Arbetar i ett ärendehanteringssystem
  • Offerthantering
  • Samarbete med verkstäder
  • Återkopplar frågeställningar till kunden
  • Förmedla bilar till våra verkstäder genom Fleetkunder
Din profil

Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration och service. Du har social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i arbetsrollen. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är lyhörd mot din omgivning, har bra förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrig information

Omfattning: Heltid, månadslön

Placeringsort: Sollentuna

För frågor kontakta: Sven Wiklund, Servicechef eller Saara Terho. Du når oss via växeln på nummer 08-92 30 00.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan! Dock senast 17 december
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 360 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer. Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen.

Autoexperten är också ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. Affärsområdet Autoexperten driver butikskoncept, verkstadskoncept, servicecenter och försäljning mot den fria fordonseftermarknaden. KG Knutsson AB kan erbjuda en intressant miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1.300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.