Nyexaminerad systemutvecklare till nordens största husdjurskedja i Kista!

Nyexaminerad systemutvecklare till nordens största husdjurskedja i Kista!

Vill du ingå i ett litet team med stora ambitioner och mål? Vi söker just nu åt Arken Zoo, en riktigt duktig utvecklare som brinner för utveckling inte drar dig från att komma med egna idéer.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare på Arken Zoo kommer du sitta i Kista i ett litet team med stor erfarenhet inom ehandel. Det är dags för Arken Zoo att modernisera och utveckla deras plattform och de söker nu en duktig medarbetare som vill ingå i detta roliga team. Du gillar utmaningar och du vill jobba med olika delar inom utvecklig, både webb, applikationer och nya butiksfunktioner. I rollen ingår även att vara delaktig i utvecklingsmöten och de välkomnar dig som brinner för programmering och inte drar sig från att själv komma med idéer.

För denna tjänst ingår ett programmeringstest.

Din profil

Relevant utbildning eller självlärd, det du ska kunna är:
  • PHP eller något annat språk. Om du ej har PHP måste du vara medveten om att du kommer behöva arbeta i PHP och lära dig detta.
  • SQL/MYSQL-kunskaper
  • JavaScript
  • jQuery
  • CSS
Det är även bra om du:
  • Kan visa upp något projekt i exempelvis GitHub
  • Byggt kopplingar via API till olika system ex. logistik eller redovisning
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker denna tjänst har ett genuint intresse av programmering och vill komma långt.
Du gillar att jobba med olika saker och att ha stort inflytande!

Villkor

Start: Oktober
Placering: Stockholm, Kista

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 2 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ArkenZoo - älskar djur! Det hoppas vi att du också gör.
Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.
I Sverige sitter de i Kista där utveckling av hemsidor, produkter och koncept tas fram. Mer om gruppen och bolaget ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.