Är du vår nya energiexpert? - Sollentuna

Är du vår nya energiexpert? - Sollentuna

Arbetsbeskrivning
Som energiexpert på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att utföra energideklarationer av villor och flerbostadshus. Detta innebär att du kommer att utföra besiktningar, beräkna energianvändning för byggnader och upprätta energideklarationer i syfte att minska byggnaders energianvändning och miljöpåverkan.
Du kommer utgå från vårt nya fina kontor i Sollentuna.

Vi erbjuder dig
 • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
 • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
 • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify
Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
 • Du behöver inte vara certifierad energiexpert. Dock ställer Boverket nedan krav vad gäller utbildning samt praktisk erfarenhet.
 • Utbildning
 • energisystem
 • installationsteknik
 • byggnadsteknik
Nivån på utbildningen kan variera från högskoleutbildning/ingenjörsexamen till tekniskt gymnasium.
 • Praktisk erfarenhet
Du har arbetat inom bygg- eller fastighetsförvaltning under minst fem år och med fördel haft arbetsuppgifter med nära anknytning till energianvändning och inomhusmiljö.
 • Uppfyller du kraven får du intern utbildning i de aktuella
kunskapsområden och myndighetskrav som berör energideklarationer och certifiering. Vid avklarad tentamen erhåller du ditt personcertifikat.
När du har certifikatet är du redo att leverera energideklarationer hos oss på Anticimex.

 • Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer
 • Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk
 • Du talar och skriver svenska obehindrat, även andra språkkunskaper är meriterande
 • Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor
 • Du innehar B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2018-06-30. Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Carlsson
0733-15 00 20. Har du tekniska frågor gällande ansökningsförfarandet, kontakta support@webcruiter.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Carlsson
Telefon 0733-15 00 20
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.anticimex.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

"När du söker en anställning hos Anticimex behandlar vi dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.
Den rättsliga grunden för vår behandling är dels att kunna hantera din ansökan, d.v.s. kunna ingå ett eventuellt anställningsavtal, och dels vårt berättigade intresse att kunna tillsätta aktuell tjänst. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn, kontaktuppgifter, adress, CV, personuppgifter i personligt brev och referenser.
Anticimex styr inte över vilka personuppgifter du lämnar i ditt personliga brev. Vi ber dig därför inte lämna ut uppgifter som kan uppfattas som känsliga. Om du lämnar referenser behöver du själv informera dem om att deras kontaktuppgifter är lämnade till Anticimex.

Dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till någon och kommer att gallras omgående efter ansökningsförfarandet. Du kan läsa mer om dina rättigheter och vår personuppgiftshantering på anticimex.se/personuppgifter".