Ekonomiassistent till Polyamp i Sollentuna

Ekonomiassistent till Polyamp i Sollentuna

Till Polyamp söker vi en drivande och självgående ekonomiassistent. Vi söker efter dig som ser långsiktigt på din anställning, vill vara delaktig i verksamheten och vill växa och utvecklas i takt med företaget.
Polyamp är specialiserade på strömförsörjningsprodukter. Polyamp har egen utveckling och tillverkning av DC/DC Omvandlare. Företagets specialitet är spänningsomvandlare med hög tillförlitlighet, för användning i tuffa miljöer.
Polyamp är specialiserade inom design och tillverkning av system för minskyddsutrustning för internationella marinstridskrafter. Företaget tillverkar även sensorer för att mäta elektriska fält under vatten där det finns både civila och militära applikationer.
Totalt har Polyamp 30 anställda varav 10 på kontoret i Sollentuna. Polyamp sitter i ljusa och trevliga lokaler i Sollentuna.

ArbetsuppgifterTill ekonomiavdelningen i Sollentuna söker vi en ekonomiassistent på heltid. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • In- och utbetalningar
 • Moms och skatt
 • Löner
I arbetsuppgifterna ingår även att vara behjälplig vid månads- och årsbokslut samt stötta projektledarna med projektredovisning.

I rollen som ekonomiassistent rapporterar du till och samarbetar nära tillsammans med ekonomichefen.

KvalifikationerEtt krav för att axla rollen är att du har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har ett par års erfarenhet av självständigt arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemen Navision.
 • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Polyamp är ett säkerhetsklassat företag varför Svenskt medborgarskap är ett krav.

Personliga egenskaperVi söker efter en självgående och driftig person som också är noggrann och pålitlig. Du är prestigelös, gillar att vara spindeln i nätet och att ha många bollar i luften samtidigt. Du har vidare god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad, är en lagspelare och har god social kompetens.

Mer om PolyampPolyamp är ett framgångsrikt och lönsamt företag med familjär stämning och högt i tak. Gott samarbete och hjälpsamhet är viktiga faktorer. Företaget sticker ut bland sina konkurrenter tack vara god kvalitet och hög service.
 • Polyamp är ett företag som ger 100 %
 • Polyamp lägger 100 % på att få en så bra produkt som möjligt
 • Vi är 100 % Polyamp och är definitivt stolta
Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: heltid, eventuell möjlighet till deltid finns
 • Placering: Sollentuna, 2 minuter från pendelstationen
Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parter så önskar.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.