Junior inköpare till marknadsledande företag i Sollentuna

Junior inköpare till marknadsledande företag i Sollentuna

Vi söker en strukturerad och lösningsorienterad junior inköpare till vår kund i Sollentuna

Vår kund är ett marknadsledande företag inom tillverkning och försäljning av elektroniska produkter och system för en mängd olika användningsområden och tillämpningar. Med innovationer och banbrytande teknik bidrar de till samhällets utveckling och förenklad vardagstillvaro världen över. Organisationen har en mängd filialer i Europa och från kontoret i Sverige marknadsför och säljer man klimatprodukter på marknaden som utgörs av både Norden och Baltikum.

Vår kunds varumärke kännetecknas av nyskapande produkter av hög kvalité med lång livslängd. De befinner sig i en stark tillväxtfas i Sverige och vill nu förstärka sitt team med en Inköpare. Som Inköpare har du kontakt och samarbetar med redan etablerade leverantörer i Europa och Asien. Du assisterar med månatliga inköp och skaffar fram rätt material.

Arbetsuppgifter

  • Inköp av produkter och reservdelar från fabriker och externa leverantörer
  • Leveransbevakning och säkerställning av hemtagning av produkter och reservdelar
  • Prisuppdateringar och skapande av nya produktnummer i SAP
  • Register- och materialunderhåll
  • Kontering av fakturor
  • Dokumentation kring införtullning
  • Diverse administrativa och övrigt förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer och Personliga Egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från inköp. Du är en van administratör med förmåga att lära dig nya arbetsområden snabbt och effektivt. Du tycker om att planera och arbeta strukturerat. Du har även god förmåga att prioritera och att kunna lösa problem som uppstår.

Du arbetar organiserat och har ingenting emot att följa befintliga arbetsrutiner. Du är kommunikativ och trivs med att vårda affärsrelationer över tid då många kontaktytor ingår i rollen. Det är även viktigt att du tycker om att jobba i affärssystem. Tidigare vana av SAP är en fördel, men inget krav.

På inköpsavdelningen arbetar du i team med kollegor. Arbetskulturen präglas av prestigelöshet, samarbetsvilja och öppenhet.

Direktrekrytering

Tillsättning: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Sollentuna

Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)