Redovisningsekonom till Lantz Järn & Metall i Sollentuna

Redovisningsekonom till Lantz Järn & Metall i Sollentuna

Vi söker en självständig och prestigelös redovisningsekonom som är handlingskraftig och hjälpsam till Lantz Järn & Metall i Sollentuna. Som redovisningsekonom ansvarar du för företagets redovisning, bokslut och uppföljning.

Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. Vill du ha möjlighet att utvecklas och arbeta inom en växande koncern? Då är Lantz Järn & Metall det rätta valet.

Lantz Järn & Metall AB grundades 1998 av Daniel Lantz och bolaget har sedan dess mottagit och återvunnit skrot från såväl privatpersoner som företag. Målsättningen har från dag ett har varit att tillvarata potentialen i förbrukade produkter i syfte att kunna förse industriella verksamheter likt stål och järnverk med regenererade råvaror som kan användas vid tillverkningen av nya produkter.

Arbetsuppgifter
Ditt ansvar som redovisningsekonom spänner från budget och prognoser till avstämningar, bokslut och rapportering. I arbetsuppgifterna ingår:
 • Löpande redovisning
 • Redovisning moms och skatter
 • Avstämningar och bokslut
 • Månadsrapportering
 • Sammanställning av ekonomisk och annan information
I rollen som redovisningsekonom rapporterar du till ekonomichefen på Lantz Järn & Metall och gruppen består förutom er av ytterligare två kollegor.

Lantz Järn & Metall arbetar i affärssystemet Visma Business.

Kvalifikationer
Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har cirka 5-10 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av affärssystemet Visma Business.
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper
Vi söker en lösningsorienterad person som också är noggrann, analytisk och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är en utpräglad doer som levererar i god tid till deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Du är en person som både gillar att jobba självständigt och att samarbeta med dina kollegor. Du har en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Att du har ett genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.

Mer om Lantz Järn & Metall

Just nu finns Lantz Järn & Metall AB på 11 platser runt om i Sverige. Lantz Järn & Metall består av både erfarna och unga medarbetare i en platt organisation. Medarbetarna utgör kärnan i företaget. Det finns en väldigt bra sammanhållning och att ha roligt på jobbet prioriteras. Lantz Järn & Metall är ett flexibelt företag som ständigt utvecklas för att möta kunders behov. Tillsammans med dem skapar företaget optimala återvinningslösningar som håller in i framtiden.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Sollentuna
 • Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till Lantz Järn & Metall
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (22 dagar kvar)