Innesäljare/ordermottagare

Innesäljare/ordermottagare

Innesäljare/ordermottagare

Akriform Plast AB söker en driven innesäljare/ordermottagare som kan bistå befintliga kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter och order.

Som innesäljare/ordermottagare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är bra på att jobba självständigt, men har också bra samarbetsförmåga och tycker om att hjälpa till.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot och hantera beställningar, registrering av kund- och inköpsorder, upprätta underlag för fakturering, upprätta produktionsorder samt i förekommande fall assistera andra i säljteamet med offertskrivning etc. Du har koll på leveranser till kund och gör emellanåt avstämningar och tar fram relevant statistik.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, som innesäljare eller säljsupport, och som brinner för service mot kund. Du trivs med att ha många saker igång samtidigt, är noggrann och van att arbeta självständigt.

Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Erfarenhet från plastbranschen är meriterande, liksom vana av MPS-system samt kalkylering/offertberäkning.
Mer info
Kontaktperson Claes Engström
Telefon 08-6259900
Email Mejla Claes Engström
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Akriform Plast AB är landets ledande tillverkare av produkter från skivmaterial i plast (plexiglasprodukter).

Akriform tar fram och tillverkar skräddarsydda produkter och lösningar efter varje enskild kunds behov. Utöver våra skräddarsydda produkter har vi ett omfattande sortiment av ställ och burkar till lösviktsgodis m.m.

Våra kunder finns främst inom reklam, butiksinredning, media och industri. Med innovation, kreativitet, kunskap och stor hantverksskicklighet kan vi leverera de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

Idag är vi drygt 50 st anställda och under sommaren 2016 flyttade vi in i vår nybyggda fabrik på Bergkällavägen 38 i Sollentuna, nära Breddens handelsplats.