Ekonomiassistent till Mitsubishi Electric

Ekonomiassistent till Mitsubishi Electric

Om tjänsten
Som ekonomiassistent innefattar de dagliga arbetsuppgifterna att registrera leverantörsfakturor, kontoavstämningar och sammanställa siffrorna i rapporter för leveratörsreskontra. Övriga ekonomi relaterade uppgifter tillkommer som:
  • Registrera och kontera leverantörsfakturor
  • Återrapportering av bankfil
  • Avstämning av konton vid månadsslut
  • Vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.
I rollen kommer du att ingå i ett team på 6 personer i öppet kontorslandskap. Kontoret är beläget i Sollentuna och arbetet sker inom kontorstider.
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid med önskad start omgående och löper 6 månader fram med chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom ekonomi. Du är flytande i det svenska och engelska språket i tal såväl skift. Vidare ser vi att du är snabblärd och drivs av att arbeta mot deadlines. Kunskaper i SAP är meriterande för denna tjänst.
Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande i svenska och engelska
  • Relevant bakgrund inom ekonomi
  • Snabblärd
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mitsubishi Electrics
I Norden har Mitsubishi Electrics varit verksamma i över 30 år. Idag är de ett 60 tal medarbetare på huvudkontoret som ligger i Häggvik, strax norr om Stockholm. Vidare har de även säljkontor i Göteborg och Lund. Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av deras egna produkter i Sverige, Finland, Danmark och de Baltiska länderna. Mitsubishi Electric-koncernen, kommer att bidra till att förverkliga ett livfullt och givande samhälle genom kontinuerlig teknisk innovation och ändlös kreativitet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Fanny Sandegren via Adecco´s växel 010 - 173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Mitsubishi, Sollentuna, Häggvik, SAP, inköpsfakturor, Adecco
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.