Sugen på en mer analytisk roll? Vi söker en controller inom försäljning!

Sugen på en mer analytisk roll? Vi söker en controller inom försäljning!

Är du ute efter en analytisk roll inom försäljning? Vi söker en Affärscontroller till Nomor. En roll där du kommer att jobba nära företagets ledning med allt från kalkylering av lönsamhet och effektivitet till att driva säljkampanjer och bidra till utveckling av försäljningsenheten.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nomors räkning en affärscontroller för ett långsiktigt uppdrag. Tjänsten syftar till att stötta Nomors försäljningschef och ledning i arbetet med att följa upp och analysera företagets utveckling. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över sex månader. Det finns goda möjligheter att bli fast anställd hos Nomor, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Affärscontroller kommer du att arbeta med kalkylering, kontroll och uppföljning av fakturering, lönsamhetsuppföljning samt analys av såväl säljkampanjer som avtal, orderingång och andra relevanta områden relaterade till Nomors försäljning. Du kommer till exempel att:
 • Skapa faktureringsfiler samt avtalsutkast till regionala och centrala kunder
 • Självständigt genomföra prissättningar
 • Genomföra lönsamhets- och effektivitetsanalyser
 • Skapa samt följa upp säljkampanjer
Du kommer att rapportera till och arbeta nära Nomors försäljningschef Robert som sitter i ledningsgruppen, samt samarbeta med andra funktioner såsom ledningen, regionchefer, och upphandlingsansvariga. Tjänsten passar dig som stormtrivs i hjärtat av försäljningen och med många interna kontaktytor!

Vi söker dig som

Du som söker denna tjänst har ett brinnande intresse för försäljning och utveckling av densamma. Dessutom gillar du analys och rapportering och ser detta som viktiga processer i en vinnande säljorganisation. Mer specifikt har du:
 • Utbildning inom ekonomi eller försäljning från universitet eller högskola
 • 1-2 års erfarenhet av försäljning samt rapportering av resultat och försäljningssiffror
 • Goda kunskaper i Excel och statistikframtagning. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av redovisning/controlling.
Som person trivs du med många kontaktytor och du kan enkelt se hur ditt arbete som Affärscontroller bidrar till affären och Nomors slutkunder Och du drivs av det! Väl i arbete skulle du beskriva dig själv som strukturerad, prestigelös och proaktiv. Dessutom är service och hjälpsamhet självklart för dig!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet med visionen att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Nomor finns representerade med 7 regionkontor och 18 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder och erbjuder miljövänliga tjänster inom våra affärsområden Skadedjursbekämpning, Matsäkerhet och Hus & Hem. Till deras huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.