Meriterande deltidsjobb som HR-administratör!

Meriterande deltidsjobb som HR-administratör!

Är du i slutet av din utbildning inom HR och vill få praktisk erfarenhet redan under studietiden? Har du ett stort intresse för HR-processer och trivs i en administrativ och koordinerande roll? Då kan du vara den vi söker för rollen som HR-administratör till Pitney Bowes!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR-administratör på deltid till Pitney Bowes. I denna roll kommer du att arbeta brett med att stötta upp i företagets interna HR-processer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pitney Bowes. Uppdraget kommer att vara på deltid med start i början av augusti och sträcka sig 3 månader framåt. Det finns goda möjligheter till förlängning efter detta, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du arbeta med att stötta upp Pitney Bowes i deras interna HR-arbete. Du kommer att administrera olika HR-processer och vara en viktig del i olika projekt. I din roll kommer du bland annat att ha kontakt med Pitney Bowes HR-direktör som arbetar i Tyskland.

Du kommer till exempel att:
 • Assistera och stötta upp med diverse förekommande administrativa uppgifter kopplade till företagets HR-arbete
 • Vara en del av olika aktuella projekt
Tjänsten passar dig som studerar på eftergymnasial nivå och har ett stort intresse för HR-processer. Vidare passar den dig som vill få en meriterande erfarenhet samt en insyn i ett internationellt bolags HR-arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom Personal/ HR och tar examen tidigast i januari 2019
 • Har datorvana och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en roll med koppling till HR/Personal
 • Har tidigare administrativ arbetslivserfarenhet
 • Har erfarenhet av SAPHR
Som person är du självgående, noggrann och lösningsorienterad. Vidare är du strukturerad och har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är även flexibel och en teamplayer.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Deltid, ca 2.5 dagar i veckan, med flexibel schemaläggning
 • Placering: Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pitney Bowes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. I denna process vill vi att du bifogar ditt CV på engelska i din ansökan.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pitney Bowes är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Stanford, Connecticut, USA. Företaget bildades 1920 av Arthur Pitney och Walter Bowes. De lanserade en idé om en maskin som frankerade brev i stället för att använda frimärken. Idag är Pitney Bowes världsledande inom området integrerade post- och dokumentlösningar. I Sverige har företaget funnits sedan 1974.