Marknadsassistent till Tarkett

Marknadsassistent till Tarkett

Brinner du för marknadsföring och koordinering? Är du en person som älskar service och drivs av att utveckla dina ansvarsområden? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker för Tarketts räkning en marknadsassistent med ambition att växa in i en roll som produktchef/segmentchef!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tarketts räkning en marknadsassistent för ett uppdrag med start efter överenskommelse. Tarkett är ett företag med 130 års erfarenhet av golvdesign. Du erbjuds en spännande arbetsmiljö med stort fokus på engagemang och struktur. Tjänsten är på den nordiska marknadsavdelningen och innebär samarbete med övriga nordiska länder och till viss del Europa och huvudkontoret i Paris. Teamet består av 6 personer och du kommer rapportera till Nordic Segment Marketing Manager.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tarketts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tarkett.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du att ansvara för att driva samt koordinera prov- och ställhanteringen på nordisk nivå. Tjänsten innefattar en del kontering av fakturor och arbete med budget. Utöver detta innebär rollen koordinering med alltifrån interna aktivitets- och marknadsplaner till projekt inom nordisk marknad. Detta är en assisterande roll där du kommer arbeta med fakturauppföljning, prover och beställningar.

Du kommer till exempel att:
 • Assistera segmentcheferna i deras projekt samt självständigt driva egna mindre projekt
 • Vara support till de lokala marknadsavdelningarna samt till Nordic Segment Marketing Manager
 • Koordinera och ansvara för provtillverkningen vid lanseringar
 • Sammanställa provkostnadsuppföljning mot budget i samråd med ansvarig chef
 • Uppdatera och korrekturläsa marknads- & säljmaterial
Tjänsten passar dig som har en utbildning inom marknadsföring och som är orädd för nya utmaningar. Du har energi och tycker om att jobba med eget ansvar. Du som söker ser detta som ett steg i din karriär, där du kan se dig själv växa in i en roll som produktchef/segmentchef på sikt.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring
 • Har läst ekonomi på gymnasiet alternativt har erfarenhet av ekonomiuppgifter så som fakturering och budget
 • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet
 • Grundläggande kunskaper inom Adobe-paketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Det är även meriterande om du talar ett annat nordiskt språk eftersom du kommer ha kontakt med de lokala marknadsavdelningarna.

Som person är du noggrann och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du trivs bra i en kreativ och social arbetsmiljö, där du är van vid att ge god service - vilket är något du tycker om. Vidare har du lätt att lära och drivs av få vara med och skapa resultat och utveckling.

Övrig information
 • Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 08.00-16.30, med flex
 • Placering: Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tarketts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tarkett är ett ledande företag inom golvindustrin med 130 års erfarenhet. De finns i samtliga nordiska länder och har idag ca 190 anställda. Tarkett erbjuder golv till allt från privatpersoner till skolor, arbetsplatser, butiker, sjukhus och hotell såväl som sportanläggningar.